Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Απίστευτο! Μουσουλμάνοι απαιτούν να βγεί ο σταυρός απο την σημαία...

Δεν φτάνουν τα προβλήματα που δημιουργούσαν στο παρελθόν, με την απαίτηση για κατασκευή ολοένα και πιο πολλών τζαμιών και μιναρέδων σε κάθε σημείο της χώρας...

    ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Οι μουσουλμάνοι μετανάστες της Ελβετίας είχαν και στο παρελθόν δημιουγήσει προβλήματα στην χώρα, η οποία δεν δεχόταν την κατασκευή τζαμιών και μιναρέδων.

Τώρα όμως, το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο, καθώς οι μουσουλμάνοι μετανάστες επιδιώκουν την αλλαγή της σημαίας του κράτους, ζητώντας να βγεί ο σταυρός απο αυτήν.

«Θα πρέπει το ελβετικό κράτος να δείξει με τον τρόπο αυτό ότι υπάρχει μια «Πολυπολιτισμική Ελβετία» και όχι χριστιανική», ισχυρίζεται ο διοργανωτής της πρωτοβουλίας αυτής που απευθύνεται προς την ελβετική κυβέρνηση για την αλλαγή αυτή.

Το παράδοξο στην όλη υπόθεση, είναι ότι ιδρυτής αυτής πρωτοβουλίας δεν είναι μουσουλμάνος, αλλά καθολικός και στο επάγγελμα σχεδιαστής!

Είναι αποδεκτό άνθρωποι απο όλο τον κόσμο να μπορούν να μετακινηθούν ελεύθερα και να αναζητήσουν την τύχη τους κάπου αλλού, εάν δεν την βρίσκουν στο σπίτι τους. Όμως, αυτοί οι ίδιοι πρέπει να σέβονται τα πολιτιστικά στοιχεία της χώρας στην οποία πηγαίνουν, σαν να ήταν η δικιά τους.

Δεν πρόκειται κανένα έθνος να αλλάξει τα στοιχεία του πολιτισμού του, επειδή κάποιος ξένος εγκαταστήθηκε εκεί. Όσον αφορά τον ελβετό ιδρυτή της κίνησης αυτής, τα λόγια είναι περιττά…

.