Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Αυτή τη στιγμή: χτυπάνε μετάλλιο Μπανιώτης και Χονδροκούκης

Αν τελείωνε τώρα ο τελικός του ύψους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κωνστανρινούπολης θα κατακτούσαν από ένα χάλκινο μετάλλιο, αφού ισοβαθμούν με 2.31μ στην δεύτερη προσπάθεια
       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ξεκίνησε πριν μια ώρα και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ο τελικός άλματος εις ύψος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη, με τους Χονδροκούκη και Μπανιώτη να διεκδικούν μετάλλια.

Με την πρώτη προσπάθεια πέρασαν και οι δύο Ελληνες άλτες τα 2,20μ.  και ο Χονδροκούκης ήδη έχει ξεπεράσει με επιτυχία και με την πρώτη προσπάθεια τα 2,24μ. Αμέσως μετά πέρασε και ο κομοτηναίος άλτης Κώστας Μπανιώτης τα 2,24μ.

Να θυμίσουμε πως οι δύο Ελληνες άλτες προκρίθηκαν με 2,29μ. στον προκριματικό, καθώς είχε συμπληρωθεί η 10άδα πριν φτάσει ο πήχης το 2,32μ.

Δεν πέρασε τα 2,28 μ. στην πρώτη προσπάθεια ο Χονδροκούκης και το ίδιο συνεβη και με τον Μπανιώτη. Τα κατάφεραν όμως με την δεύτερη προσπάθεια. Με την 2η προσπάθεια πέρασαν τα 2,28 και οι δύο Ελληνες πρωταθλητές και συνεχίζουν στα 2,31μ.

Δεν τα κατάφεραν στην πρώτη προσπάθεια στα 2,31 μ. και οι δύο. Μόνο οι Ρώσοι Ούκοφ και Σιλνόφ πέρασαν με την πρώτη και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή. Οι Χονδροκούκης και Μπανιώτης πέρασαν το 2.31μ με την δεύτερη προσπάθεια και αν τελείωνε αυτήν την στιγμή ο αγώνας, θα κατακτήσουν και οι δύο από ένα χάλκινο μετάλλιο ο καθένας.

Βέβαια ο αγώνας συνεχίζεται. Ωστόσο από αποτύχουν όλοι στα επόμενα ύψη, έχουν το μετάλλιο στο τσεπάκι...