Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Νίκη σωτηρίας για τις γυναίκες του ΓΑΣ Κομοτηνή



Τα κορίτσια του Θέμη
Κουκοβίνου επικράτησαν
με 77-65 του Μ. Αλεξάνδρου

    ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Μία ακόμα σημαντική νίκη πρόσθεσε στο σακούλι του το γυναικείο τμήμα του ΓΑΣ Κομοτηνή , καθώς επικράτησε με 77-65 του Μέγα Αλέξανδρου Εχ. , κάνοντας το καθήκον του απέναντι σε μία ομάδα που έχουν κοινούς στόχους. Κορυφαία ήταν για ακόμα μία αναμέτρηση η Μάρω Σεβδυνίδου με 22 πόντους ενώ πολύτιμες λύσεις προσέφερε το δίδυμο Ψυλλάκη- Κεχαγιά μέσα στη ρακέτα. Τα χαμόγελα πάγωσαν 1:58¨ πριν το τέλος της αναμέτρησης όταν η Μάρω Σεβδυνίδου έπεσε στο παρκέ μετά από μία δύσκολη προσπάθεια, ωστόσο ο τραυματισμός αποδείχθηκε επιπόλαιος.
Όπως μαρτυρά και το υψηλό σκορ, το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν όμορφο θέαμα στον κόσμο που επέλεξε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση το πρωινό της Κυριακής στο κλειστό της Κομοτηνής. Στο πρώτο δεκάλεπτ, οι φιλοξενούμενες μπήκαν καλύτερα και κατάφεραν να προηγηθούν, ωστόσο όταν η Σεβδυνίδου πάτησε γκάζι, πήρε μαζί της και τις συμπαίχτριες της με αποτέλεσμα ο ΓΑΣ να προσπεράσει στο σκορ και παράλληλα να κρατήσει μία διαφορά ασφαλείας 10 πόντων, με την οποία οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη , παρότι η Στάνη, που ήταν σε πολύ καλή ημέρα χρεώθηκε με το τρίτο φάουλ, ο ΓΑΣ πήρε πολύτιμες λύσεις από την ρακέτα με αποτέλεσμα να μην απωλέσει τη διαφορά, την οποία την έφτασε μέχρι και στους 15 πόντους (73-58), ωστόσο στο τέλος οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 77-65, που ήταν το τελικό σκορ.

Δεκάλεπτα: 14-18, 42-32, 62-51, 77-65

ΓΑΣ Κομοτηνή : Στάνη 16, Σεβδυνίδου 22 (4), Τσακίρη Αν 2, Τσακίρη Χρ 2, Λιούρτα Ε6, Λιούρτα Χ., Κεχαγιά 10, Δοκούτση 11 (1), Ψυλλάκη 8

Μέγας Αλέξανδρος Εχ: Ριτζάλου 8 (1), Τζαβέλλα 6, Θωμά 11 (3), Γιασμά 2, Κεσόγλου 18, Λάλου 20

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/