Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Φρένο στην κατηφόρα θέλει να βάλει η Ξάνθη στην Κέρκυρα

Αγωνίζεται στο νησί των Φαιάκων και επιδιώκει να σταματήσει το σερί των πέντε σερή ηττών που έχει για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας
ΤΟ PREGAME ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Να βάλει ένα τέλος στην κατηφόρα που έχει πάρει τους τελευταίους 5 αγώνες με τις συνεχόμενες ισάριθμες ήττες, θέλει η Skoda Ξάνθη που ταξιδεύει στην Κέρκυρα (11/03 ώρα 15:00 ΝOVA) με έναν και μοναδικό σκοπό, το θετικό αποτέλεσμα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης που δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μανώλη Μπέρτο που είναι τιμωρημένος, σκοπεύει να παρατάξει επιθετικά την ομάδα του ώστε να πιέσει την Κέρκυρα, ώστε να κάνει λάθη. Επιστροφή και του Μάρκο Μαρκόφσκι που εξέτισε την ποινή του.

Εκτός από την δεξιά πτέρυγα, που περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Μπαξεβανίδης, αλλαγές πιθανότατα να γίνουν και στο χώρο του κέντρου. Από την άλλη μεριά η Κέρκυρα, έχει την ψυχολογία από την νίκη μεσοβδόμαδα επί του Λεβαδειακού και μάλιστα με ανατροπή, αλλά βρίσκεται ακόμη στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και αυτό το παιχνίδι είναι σαν τελικός.

Η αποστολή της Skoda Ξάνθη: Βιβιανί, Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ, Πόι, Νταρμπιόν, Μαρκόφσκι, Πλατέλλας, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Σταθάκης, Μάνταλος, Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Λυμπερόπουλος, Τσουμάνης, Καζάκης, Στάσιακ, Ντάνι και Αλτιπαρμακόφσκι.

Στα δύο τελευταία ματς των ομάδων, το μοναδικό αποτέλεσμα μεταξύ τους είναι η ισοπαλία, με πιο πρόσφατη την περσινή που η Ξάνθη είχε προηγηθεί με τον Βασιλακάκη, για να ισοφαρίσει η Κέρκυρα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων σε 1-1.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/