Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ο ΑΠΟΕΛ μπροστά στο μεγαθήριο Ρεάλ και ντέρμπι Μίλαν-Μπαρτσελόνα!

Έγινε η κλήρωση για
τα προημιτελικά του
Champions αλλά και
του Europa League

            ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ


Ο ΑΠΟΕΛ δεν γλίτωσε τη συνάντηση με μεγαθήριο του Champions League. H κυπριακή ομάδα που έκανε το «θαύμα» φτάνοντας στην 8άδα της διοργάνωσης θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Ρεάλ Μαδρίτης, του Μουρίνιο.

Τα άλλα ζευγάρια που έβγαλε η κλήρωση στη Νιόν είναι: Μίλαν-Μπαρτσελόνα, Μπενφίκα-Τσέλσι, Μαρσέιγ-Μπάγερν Μονάχου.

Παράλληλα έγινε και η κλήρωση για την ημιτελική φάση. Εκεί ο νικητής του Μαρσέιγ-Μπάγερν θα αντιμετωπίσει το νικητή του ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ Μαδρίτης και ο νικητής του Μπενφίκα-Τσέλσι θα αντιμετωπίσει στον άλλο ημιτελικό το νικητή του Μίλαν-Μπαρτσελόνα!

Ετσι δεν συναντιόνται μέχρι τον τελικό Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, στην περίπτωση βέβαια που προκριθούν και οι δύο.


Το ζευγάρι Σάλκε-Ατλέτικο Μπιλμπάο που έβγαλε η κληρωτίδα ξεχωρίζει στην φάση των «8» του Εuropa League, στην οποία δεν θα μετέχει τελικά ο Ολυμπιακός. Η Μέταλιστ που έθεσε την ελληνική ομάδα εκτός συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.


Αναλυτικά, στους προημιτελικούς που θα γίνουν 29 Μαρτίου και 5 Απριλίου θα παίξουν:  Αλκμααρ (Ολλανδία)-Βαλένθια (Ισπανία),  Σάλκε (Γερμανία)-Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανία), Σπόρτινγκ Λισ. (Πορτογαλία)-Μέταλιστ (Ουκρανία), Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Ανόβερο (Γερμανία). Στα ημιτελικά παίζουν οι νικητής του πρώτου αγώνα με τον νικητή τυο τέταρτου και οι νικητές του δεύτερπυ και τρίτου αγώνα.