Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ο Πανόπουλος επιμένει να στηρίζει τον Ουζουνίδη και τους παίκτες

"Είμαι αισιόδοξος! Από τη Κυριακή κάνουμε μια νέα αρχή!", είπε ο ιδιοκτήτης της Skoda Ξάνθης 

ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



ΚΑΛΕΣΜΑ στον κόσμο της Ξάνθης να σταθεί δίπλα στην ομάδα σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές απηύθυνε χθες μέσα από την εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» και τον ραδιοσταθμό Life 92.1 fm o μεγαλομέτοχος της Skoda Ξάνθη Χρήστος Πανόπουλος.

Απάντησε με ειλικρίνεια ακόμη και στα πιο «καυτά ερωτήματα» του Πάνου Παπαδόπουλου, ενώ μίλησε με πίκρα λέγοντας πως απευθύνεται κυρίως «σ’ αυτούς τους «λίγους» που μείναμε στην ομάδα», συμπεριλαμβάνοντας και τον εαυτό του....

Ο Χρήστος Πανόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία ότι την Κυριακή με τον ΠΑΣ Γιάννενα (3 το μεσημέρι το παιχνίδι) εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «θα γίνει μια νέα αρχή για την ομάδα, διότι δεν είναι δυνατόν οι ίδιοι παίχτες που έφεραν την ομάδα τόσο ψηλά στον πρώτο γύρω ξαφνικά να «ξέχασαν» τη μπάλα, ομολόγησε ότι «η ομάδα στα 6-7 παιχνίδια που έχασε (και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό) έπαιξε σε κάποια καλό ποδόσφαιρο και στα 2-3 από αυτά δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές δεν έτρεξαν και δεν προσπάθησαν για τη νίκη... ενώ σε σχετική ερώτηση που του έγινε για τα «κουτσομπολιά» ορισμένων που συνδέουν τα ατυχή αποτελέσματα με τα...προπό, τα λαχεία, τα στοιχήματα κλπ τόνισε ότι «η ομάδα ουδέποτε είχε ανάμιξη σε στοιχήματα και τέτοιου είδους και είναι ανάξια λόγου...

Ο μεγαλομέτοχος, χωρίς να αναζητεί άλλοθι στις διαιτησίες που σε κάποια παιχνίδια έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στα αρνητικά αποτέλεσματα, στάθηκε με έμφαση σε καίρια διαιτητικά λάθη που σημειώθηκαν σε βάρος ομάδας μας, χωρίς ωστόσο να δώσει ιδιαίτερη έμφαση , (όπως στην Κέρκυρα, όπου δεν έδωσε ο διαιτητής κόκκινη κάρτα σε βάρος της τοπικής ομάδας στην αρχή του αγώνα...).

Τέλος επανέλαβε την στήριξή του τόσο στον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη (για τον οποίο όμως είπε ότι ευθύνεται κι αυτός ως προπονητής για τα αρνητικά αποτελέσματα όσο και στους ποδοσφαιριστές του), χωρίς ν’ ανοίξει τα χαρτιά του για την επόμενη περίοδο, αφού προς το παρόν προέχει η ομάδα να βρει τον καλό εαυτό της και να επανέρθει στις νίκης....

-Για το αν θα υπάρχουν απλά εισιτήρια για τους φιλάθλους της Ξάνθης που δεν έχουν αγοράσει διαρκείας, ο Χρήστος Πανόπουλος είπε ότι «κι αυτό δοκιμάστηκε πέρσι σε κάποια παιχνίδια, ήταν όμως ζήτημα αν στην κερκίδα που διατέθηκαν, ανταποκρίθηκαν 8-10 φίλαθλοι...), ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι «έρχονται και τα καλά αποτελέσματα, από τη Κυριακή είμαι σίγουρος ότι κάνουμε μια νέα αρχή, έρχονται ξανά οι νίκες....»

Το πιο ενθαρρυντικό σημείο της συνέντευξης του Χρήστου Πανόπουλου, η στήριξη στα νέα παιδιά της Skoda Ξάνθη που αποτελούν πλέον τον σκελετό της ομάδας και είναι το μέλλον της, ιδίως σε μια εποχή που η κρίση πλέον είναι τόσο έντονη, ώστε όλοι «αγωνιζόμαστε πλέον να βγάλουμε τα προς το ζειν...και γι΄αυτό άλλωστε δεν έχω τόσο χρόνο όπως παλιά για να έρχομαι στη Ξάνθη ή να ασχολούμαι περισσότερο με την ομάδα...»

Τέλος δεν παρέλειψε και πάλι αν ευχαριστήσει τους «λίγους» φίλους της ομάδας, ενώ αναφερόμενος και πάλι στον προπονητή της ομάδας είπε ότι, «επέλεξε τον Μαρίνο Ουζουνίδη γιατί αγαπάει την ομάδα και είναι δεμένος μαζί της, κάποτε τον κατηγορούσαν που αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα, αυτή τη φορά είπε να στηρίξει έναν προπονητή που είναι δεμένος με την ποδοσφαιρική ιστορία της Ξάνθης...» και προσπάθησε να εμψυχώσει τόσο το σύνολο της ομάδας όσο και τους φιλάθλους της, εν όψει του μεθαυριανού αγώνα στο γήπεδο των Πηγαδίων με τα Γιάνενα.

-Από την Κυριακή κάνουμε μια νέα αρχή, με λιγότερη ατυχία όλα θα πάνε καλά και θα ολοκληρώσουμε θετικά το φετινό πρωτάθλημα....!

Φίλαθλοι της Ξάνθης, αυτοί οι «λίγοι» έστω που αγωνιάτε και αγαπάτε την Skoda Ξάνθη, την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Πηγάδια. Να μη λείψει κανείς... Τώρα στα ΔΥΣΚΟΛΑ θα πρέπει να σταθούμε όλοι δίπλα στη SKODA ΞΑΝΘΗ!
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/