Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Σε σοβαρές περιπέτειες η Ξάνθη που έχασε με 2-0 στην Λειβαδιά

Χθες ήταν ο άνεμος, σήμερα η βροχή που δημιούργησε δύσκολες καιρικές συνθήκες για τον αγώνα, ο οποίος ωστόσο δεν έπαιρνε δεύτερη αναβολή

    ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Οι Βοιωτοί επικράτησαν εντός έδρας της Ξάνθης (2-0), ανέβηκαν στην δέκατη θέση της Σούπερ Λίγκας με 33 βαθμούς και έκαναν μεγάλο βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία. Με εννέα παίκτες τελείωσαν την αναμέτρηση οι γηπεδούχοι. Έχασαν πέναλτι οι Ακρίτες, που μπήκαν σε... περιπέτειες!


Παρά τον “βαρύ” αγωνιστικό χώρο, απ' την συνεχόμενη βροχόπτωση, οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου έπαιξαν εξαιρετικά (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο) και πήραν το “τρίποντο” που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Ναπολεόνι στο 18' και Πόποβιτς στο 31'. Οι Βοιωτοί τελείωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες λόγω αποβολής των Μεντί (75') και Λισγάρα (90+4' για καθυστέρηση).

Η μεγαλύτερη για τους φιλοξενούμενους χάθηκε στο 76' όταν ο Μαρκόβσκι απώλεσε το παρθενικό πέναλτι της Ξάνθης την εφετινή σεζόν, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στην ίδια φάση αποβλήθηκε ο Μεντί.

Με αυτή τη νίκη ο Λεβαδειακός ανέβηκε 10ος με 34 βαθμούς και έκανε το πιο σημαντικό βήμα για την παραμονή του (θέλει μαθηματικά άλλους δύο βαθμούς), αφήνοντας παράλληλα 11η την Ξάνθη (32β.) η οποία πλέον μπήκε για τα καλά σε περιπέτειες.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Τομάς, Ζησόπουλος, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Λισγάρας, Σουμπίνιο (90'+3' Μαχαίρας), Φαβάλι (64' Κουτσόπουλος), Ναπολεόνι, Πόποβιτς (81' Βασιλείου).


Σκόντα Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Εντιμάρ, Στάσιακ, Καζάκης (52' Μαρκόφσκι), Μπέρτος, Κομεσίδης, Φλίσκας (80' Νταρμπιόν), Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο, Πόι, Σουάνης (39' Πλατέλλας).