Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Η αλήθεια για τον άξονα Κομοτηνή-Νυμφαία-Βουλγαρία

Ανακοίνωση της παράταξης "Περιφερειακή Αναγέννηση" του Γιώργου Παυλίδη ότι μπορεί να έγιναν οι συναντήσεις, ωστόσο το έργο σταμάτησε αφού οι εργαζόμενοι είναι... απλήρωτοι

        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Άξονας Κομοτηνή –Νυμφαία-Βουλγαρία: Μας είπαν για συναντήσεις, ούτε λέξη όμως ότι οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι, ότι το έργο σταμάτησε. Σιγή για το χρόνο παράδοσης.

«Καλούμε την περιφέρεια, αντί την εμφάνιση ψεύτικης εικόνας προς τους πολίτες, την γνωστή εικονική πραγματικότητα του κ. Γιαννακίδη, να πουν όλη την αλήθεια για το έργο, που κατασκευάζει η Εγνατία. Όταν τους βολεύει, σε έργα άλλων, λένε πολλά ,είναι λαλίστατοι». Αυτά σχολίασε ο επικεφαλής της Παράταξής μας, κ. Γιώργος Παυλίδης, με αφορμή την επίσκεψη Βουλγαρικής Αντιπροσωπείας στον άξονα Κομοτηνή – Νυμφαία –Κίρτζαλι.

Στο γλαφυρό σχετικό δελτίο τύπου του κ. Γαννακίδη, με λεπτομέρειες για ανάπτυξη τύπου «ασκήσεις επί χάρτου», δεν αναφέρουν ούτε λέξη για την ταμπακιέρα, ότι το έργο πάγωσε, ότι είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι και το πότε θα παραδοθεί.

Η παράδοση του ελληνοβουλγαρικού κάθετου άξονα και χωρίς στο έργο να περιλαμβάνεται το τελευταίο πεδινό τμήμα των 9 χιλιομέτρων, είναι άγνωστο πόσες φορές ακόμη θα αναβληθεί.

Το τελικό κόστος επί ελληνικού εδάφους θα αγγίξει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τώρα σταμάτησαν οι εργασίες, από έλλειψη πόρων.

Δυστυχώς πάμε πίσω παντού, η κοινωνία υποφέρει από φτώχεια, ανεργία και ανέχεια, ενώ οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι,αυτοί συγκαλύπτουν την πραγματικότητα, κρύβοντας τα προβλήματα κάτω απ’το χαλί.

.