Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Αρνηθήκαμε ως χώρα την έλευση του Πούτιν στο Άγιον Όρος;

Χαμός παντού από την φήμη που κυκλοφορεί παγκοσμίως, δεδομένου ότι όπως αποκαλύφθηκε, αυτή η έλευσή του ήταν ο λόγος της αποφυλάκισης του Εφραίμ από τον Κορυφαλλό

   ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;


Η ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ πέρασε, ορισμένοι όμως επιμένουν να την αναβιώνουν καθημερινά. Αναφέρομαι στις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ότι δήθεν ο Βλαντίμιρ Πούτιν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα αλλά του το αρνηθήκαμε!

Πριν από αυτό, οι φήμες έλεγαν ότι ο ρώσος Πρόεδρος θα μετέβαινε στο Αγιον Ορος τη Μεγάλη Εβδομάδα. Βέβαια, για όλα αυτά δεν έχει ενημερωθεί ούτε η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα, ούτε το υπουργείο Εξωτερικών. Διότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Ουδέποτε υπήρξε σχετική κρούση, λένε στο ΥΠΕΞ, τονίζοντας ότι θα ήταν τιμή μας να έρθει ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας. Με την ευκαιρία, να θυμίσω στους εμπνευστές των πρωταπριλιάτικων ότι ο Πούτιν θα ορκιστεί στις 7 Μαΐου. Το οποίο σημαίνει ότι μέχρι τότε δεν θα κάνει καμία, επίσημη τουλάχιστον, επίσκεψη στο εξωτερικό.


Αυτά τα ωραια γράφει ο "Μικροπολιτικός" των Νέων. Και επιβεβαιώνει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, που εκδόθηκε αργά χθες το βράδυ:

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ουδέποτε ενημερώθηκε για πιθανή επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στο Αγιο Όρος, ούτε ζητήθηκε η συνδρομή του για την παροχή τέτοιων υπηρεσιών ασφαλείας, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.


Συγκεκριμένα, με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα που παρουσιάσθηκαν σε έντυπα και τηλεοπτικά ΜΜΕ σχετικά με τη ματαίωση ιδιωτικής επίσκεψης του Βλαντίμιρ Πούτιν τη Μεγάλη Εβδομάδα στο Αγιο Όρος, λόγω αδυναμίας λήψης μέτρων ασφαλείας, η ΕΛ.ΑΣ. διευκρινίζει ότι «ουδέποτε ενημερώθηκε για πιθανή επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου, ούτε ζητήθηκε η συνδρομή του για την παροχή τέτοιων υπηρεσιών ασφαλείας».