Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Αίσθηση από (μαϊμού;) δημοσκόπηση για τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δίνει η Piazza, προηγείται ο Ντόλιος, ακολουθεί ο... Ζαπάρτας και έρχεται τριτη η Τσιαούση ενώ το ΠΑΣΟΚ βγάζει μόνο μία έδρα στο νομό από τρεις σήμερα
      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Πρώτος σε δημοσκόπηση, που διενεργεί πολιτικό κόμμα στον Έβρο, είναι ο Γιώργος Ντόλιος. Μάλιστα ο πρώην υπουργός, έχει αποκτήσει σταθερό προβάδισμα από τους συνυποψήφιους του, ενώ παγιώνει τις δυνάμεις του σε αγροτικές περιοχές, που παραδοσιακά παίζουν καθοριστικό ρόλο για την διαμόρφωση του σκηνικού στην συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια.

Δεύτερος και σε όχι μεγάλη απόσταση από τον Γιώργο Ντόλιο βρίσκεται ο Παναγιώτης Ζαπάρτας, ο οποίος όμως δηλώνει στον στενό του κύκλο πως δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος στις εκλογές. Η μέτρηση δείχνει πάντως πως έχει πολλά ερείσματα στην κοινωνία, η οποία θέλει άφθαρτα πρόσωπα στην συγκεκριμένη εκλογική αναμέτρηση.

Τρίτη στην δημοσκόπηση βρίσκεται η νυν βουλευτής Ελένη Τσιαούση, η οποία κρατά δυνάμεις σε ορισμένες περιοχές του Έβρου, οι οποίες όμως δεν είναι ικανές να την χρήσουν φαβορί στην κούρσα της πολυπόθητης πρωτιάς, θέση που θα οδηγήσει στο κοινοβούλιο.

Η δημοσκόπηση όμως γεννά πολλά ερωτηματικά! Τι θα γίνει στην περίπτωση που ο Παναγιώτης Ζαπάρτας δεν είναι υποψήφιος στον Έβρο; Ποιος θα καρπωθεί, το μεγάλο είναι αλήθεια, προβάδισμα του στον λαό; Ο Ντόλιος ή Τσιαούση, άλλος υποψήφιος στο ΠΑΣΟΚ ή άλλο κόμμα;

Για την ιστορία στην μέτρηση μετρήθηκαν οι Ντόλιος, Ρενταρή, Τσιαούση, Ζαπάρτας, Θεοδώρου, Γεωργούλης, Αντωνιάδης, Παπαϊωάννου, Κανελάκης, Λαζόπουλος και Τζανίδης.
 
 
Πηγή:  http://piazzadelpopolo.blogspot.com/