Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Εγκαινιάστηκε η μονάδα ΟΚΑΝΑ στην Αλεξανδρούπολη

Βρίσκεται εντός του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου και είναι η 54η που λειτουργεί στην χώρα, δίνοντας ανάσα στους χρήστες ώστε να μην χρειάζεται να μεταφέρονται στην Θεσσαλονίκη για απεξάρτηση


            ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 





Στα εγκαίνια της μονάδας ΟΚΑΝΑ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης παρευρέθηκε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου – Μαυρανεζούλη. Πρόκειται για την 54η μονάδα που από τη Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012, θα λειτουργεί στη χώρα. Ήδη είναι έτοιμες και θα παραδοθούν προσεχώς άλλες δέκα μονάδες του ΟΚΑΝΑ σε διάφορα νησιά και πόλεις της Ελλάδας.


Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Ραπτόπουλος κατά την ομιλία του ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη για τη συμβολή της στην προσπάθεια στελέχωσης και λειτουργίας της μονάδας.


Η κα Νικολάου από τη πλευρά της δήλωσε «Είναι μια πολύ σημαντική μέρα η σημερινή, όχι μόνο για τα παιδιά που παλεύουν με τα ναρκωτικά, τις οικογένειές τους που στέκονται δίπλα τους, αλλά για όλους μας, για όλη την κοινωνία. Ως θεσμικοί παράγοντες οφείλαμε να προσφέρουμε στους πολίτες τη δυνατότητα να απεξαρτητοποιηθούν στον τόπο τους. Κάναμε ό,τι ήταν απαραίτητο για να λειτουργήσει μονάδα του ΟΚΑΝΑ στο Νοσοκομείο, για να μη χρειάζεται πια να μεταβαίνουν στη Θεσσαλονίκη. Οφείλουμε όλοι μας να τους αγκαλιάσουμε στον δύσκολο αγώνα τους.»


Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 25510-20627