Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Εντολή διακυβέρνησης ζήτησε ο Τσίπρας από την Ξάνθη

"Εμείς δεν πάμε σε κλειστούς χώρους αλλά σε ανοιχτές πλατείες", το καρφί του για Σαμαρά αλλά και τον Βενιζέλο που έρχεται 24 ώρες μετά στην Θράκη


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Σε μια μεγάλη συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, το βράδυ της Παρασκευής, ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑΣ Αλέξης Τσίπρας έστειλε μήνυμα στους ψηφοφόρους και στους υπόλοιπους πολίτες για την άνοδο της Αριστεράς και την προσδοκία ανάληψης της εξουσίας.


"Η Ξάνθη συνεχίζει αυτή την πορεία προς τις Εκλογές, μετά από μια σειρά μεγάλεων συγκεντρώσεων σε όλη την Ελλάδα, είπε και σημείωσε ότι έρχεται η ώρα που η Αριστερά θα περάσει το Προεδρικό Μέγαρο για να πάρει διερευνητική εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέσω του ΣΥΡΙΖΑ" είπε ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινώντας την ομιλία του.

«Δεν πάμε σε κλειστά γυμναστήρια»

«Εμείς δεν κρυ βόμαστε κλειστά γυμναστήρια, τις συγκεντρώσεις μας της κάνουμε σε ανοιχτές πλατείες γιατί δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα και κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια» είπε και απάντησε στους αρχηγούς των δύο μεγάλων κομμάτων που επιλέγουν κλειστούς χώρους. Έρχεται η ώρα της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται η ώρα της Δημοκρατίας" είπε.

«Οραματιζόμαστε μια μεγάλη κυβέρνηση της αριστεράς και δεν θα είναι σε αυτή την κυβέρνηση υπουργοί ούτε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ούτε ο Μάκης Βορίδης, ούτε ο Γιώργος Καρατζαφέρης με τους οποίους πήγατε χέρι χέρι κύριε Βενιζέλο» είπε και έστειλε μήνυμα πως τα δύο μεγάλα κόμματα δεν θα συγκεντρώσουν μαζί, ούτε τους 150 βουλευτές και θα αναγκαστούν να περάσουνε στο περιθώριο. Στόχος είπε, είναι οι αντιμνημονιακές δυνάμεις να ξεπεράσουν τους 151.




Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/