Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Διαγωνισμός φωτογραφίας από το ΤΕΕ Θράκης


Εχει ως  θέμα «ΘΡΑΚΗ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» και θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου, που έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος


      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ






Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ - Θράκης, ύστερα από εισήγηση της Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος και Περιβαλλοντικής Προστασίας του Τμήματος, αποφάσισε την διοργάνωση διαγωνισμού και Έκθεσης Φωτογραφίας με θέμα «ΘΡΑΚΗ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ», που θα πραγματοποιηθεί την 6η Ιουνίου 2012, που έχει καθιερωθεί ως ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.


Η συμμετοχή στην Έκθεση είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο και οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να υποβάλλουν μέχρι δύο (2) φωτογραφίες.

Ειδική τριμελής Επιτροπή θα αξιολογήσει τις φωτογραφίες που θα αποσταλούν, από
τις οποίες οι εκατό καλλίτερες θα αποτελέσουν το περιεχόμενο της Έκθεσης, που θα
πραγματοποιηθεί στο Κτίριο του Τεχνικού Επιμελητηρίου στην Κομοτηνή.

Την ημέρα της Έκθεσης, στις τρεις καλλίτερες φωτογραφίες που θα καταλήξει η
αξιολόγηση της Επιτροπής θα δοθούν τα παρακάτω βραβεία:
1ο Βραβείο ψηφιακή φωτογραφική μηχανή
2ο Βραβείο έπαινος
3ο Βραβείο έπαινος

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν την συμμετοχή τους μέχρι τις 15 Μαΐου 2012, στα Γραφεία του ΤΕΕ-Θράκης στην Κομοτηνή - Παρνασσού 6 (τηλ. 25310-35313 και 25310-35314).

Ο Φάκελος συμμετοχής τους εκτός από τις Φωτογραφίες θα πρέπει να περιλαμβάνει αίτηση με τα στοιχεία επικοινωνίας τους (διεύθυνση, τηλέφωνο, φαξ κ.λπ.).

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν σε ασπρόμαυρη ή έγχρωμη έκδοση τα έργα τους τυπωμένα σε διαστάσεις Α4 ή Α3, και, τα αντίστοιχα αρχεία σε ψηφιακή μορφή.