Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Στα πέναλτι κρίθηκε το καθιερωμένος μεταπασχαλινός αγώνας Φίλοι Γκοδόλια- Αστέρας Μαγικού

Παραβρέθηκαν και μετείχαν ο πρώην υπουργός Αλέκος Κοντός, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης, ο πρόεδρος της Skoda Αρης Πιαλόγου, o προπο-νητής του Πανθρακικού Σάββας Παντελίδης και πολλοί άλλοι

Ήταν ένας πραγματικά διεθνής φιλικός αγώνας με...ζουρνάδες, χορό, ρετσίνα και πολύ γέλιο
                  ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, έγινε την Δεύτερα μέρα του Πάσχα στο γήπεδο του Μαγικού, το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους Φίλους του γιατρού Γ. Γκοδόλια και των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Αστέρα Μαγικού.

Το παιχνίδι που δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική (από ποδοσφαιρικής άποψης...), έληξε με 2-2 για να πάνε οι δύο ομάδες στα πέναλτι και τελικά οι Παλαίμαχοι του Αστέρα Μαγικού να πάρουνε την νίκη με 5-4.Το πρόγραμμα περιλάμβανε πανηγυρική είσοδο των ομάδων συνοδεία ορχήστρας και ζουρνάδων. δύο τριαντάλεπτα αγώνα και στο τέλος λουκούλιο σύμπόσιο γεύμα και χορός.

Την ποδοσφαιρική φανέλα (για την πλάκα τους) φόρεσαν για λίγο ο πρώην βουλευτής Παναγιώτης Σγουρίδης, ο Παντελίδης (προπονητής Πανθρακικού), ο νυν Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης κ.α. ενώ τον αγώνα παρακολούθησαν ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός, ο πρώην Δήμαρχος Βιστωνίδας Νίκος Ζλάτκος, ο Πρόεδρος της Skoda Ξάνθη Άρης Πιαλόγλου, ο γενικός αρχηγός της Ξάνθης Νίκος Επιτρόπου κ.ά.

Τιμήθηκε μετά το παιχνίδι για την προσφορά του στο Ξανθιώτικο ποδόσφαιρο ο Νίκος Τσιτσέλης

Το παιχνίδι διοργάνωσε Οργανωτική Επιτροπή με επικεφαλής τον Πρόεδρο Ανέστη Μυλωνά και τον Α’ Αντιπρόεδρο Λάκη Σαρχόση.

Και του χρόνου...
 
 
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/