Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Επιστροφή χθες και… Πανιώνιος αύριο για Skoda!

Xωρίς παραπανίσια κιλά εμφανίστηκαν χθες Δευτέρα του Πάσχα οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη

    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Συνεπείς στο… ραντεβού τους εμφανίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της SKODA Ξάνθης, οι οποίοι προπονήθηκαν την Δευτέρα (16/4), μετά το ρεπό του Πάσχα.

Οι Ακρίτες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να περάσουν χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα την Κυριακή του Πάσχα, ωστόσο την Δευτέρα επέστρεψαν στις προπονήσεις, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Τετάρτης του Πάσχα (18/4) με τους Νεοσμυρνιώτες, χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στους Σπύρο Βάλλα και Κώστα Φλίσκα, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

«Απών» από το πρόγραμμα της Δευτέρας ήταν ο Γκατσολάρι, ο οποίος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα, ενώ η προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής. Η SKODA Ξάνθη θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της σήμερα Τρίτη, με μία προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας, ο Έλληνας προπονητής θα ανακοινώσει την αποστολή

.