Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το αν θα είναι υποψήφιος ο Καμμένος στον Έβρο

Την διοργανώνει ο ίδιος μέσω της σελίδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Facebook, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΧΡΙ
ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;


Λοιπόν, έχουν ψηφίσει ακριβώς 3.575 άτομα μέχρι στιγμής, ωστόσο ο μεγάλος όγκος αναμένεται σήμερα καθώς λόγω τετραημέρου ήταν πεσμένη η κίνηση στο ίντερνετ.

Ο Εβρος κρατάει σταθερά την δεύτερη θέση με 659 ψήφους αλλά σε σταθερή διαφορά από την Β' Θεσσαλονίκης που πάτησε πριν λίγο τις 1.000 ψήφους. Ωστόσο υπάρχουν και πολλοί που επιλέγουν γενικά ακριτικούς νομούς, όσο πιο κοντά στα σύνορα κλπ.

Επίσης αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ψηλά στις προτιμήσεις βρίσκεται η Ξάνθη - και μάλιστα με δύο καταχωρήσεις: 17 άτομα έχουν απαντήσει ΞΑΝΘΗΣ και άλλα 6 άτομα σκέτο ΞΑΝΘΗ (παιδιά, συντονιστείτε, εσείς χάνετε).

Αν πάντως υπολογίσουμε πληθυσμιακά πόσους έχει ο Έβρος και πόσους η Θεσσανονίκη, θα πρέπει μάλλον εύκολα να αντιληφθούμε ότι η επιλογή του Έβρου έχει ρεύμα πανελλαδικό. Και δεν αποκλείεται να είναι τελικά και αυτή που θα κάνει ο Πάνος Καμμένος.

Νεώτερη ανάρτηση με νεώτερα αποτελέσματα όταν έχουμε επιπλέον συμμετοχές στην ψηφοφορία, στην οποία μπορείτε και εσείς να συμμετέχετε κάνοντας κλικ στο http://www.facebook.com/AnexartitoiEllines