Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Πέρυσι τέτοιες μέρες παραιτούνταν από το ΠΑΣΟΚ και φέτος αυτοπροτείνεται για υποψήφιος βουλευτής του στην Θράκη!!!


Είναι νέος,
ωραίος και...
συνδικαλιστής

             ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;


Μα φυσικά ο Κώστας Γαβριηλίδης της ΣΕΚΑΠ. Η κατάθεση αίτησης να είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ μας θύμισε ότι πέρυσι, τέτοιες μέρες, λίγο πριν το Πάσχα δηλαδή, είχε καταθέσει παραίτηση από την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ γιατί διαφωνούσε με τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς στο θέμα της ΣΕΚΑΠ.

Βέβαια, το θεμα της ΣΕΚΑΠ δεν λύθηκε, το αντίθετο μάλιστα. Ωστόσο ο Κώστας Γαβριηλίδης προφανώς στο μεσοδιάστημα αποφάσισε όχι απλά να πάρει πίσω τα περί παραιτήσεων από το ΠΑΣΟΚ, αλλά να ζητήσει και το χρίσμα του υποψήφιου βουλευτή στην Ξάνθη!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩ:  http://thrakilive.blogspot.com/2011/04/blog-post_6506.html

Την παραίτησή του από μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, κατέθεσε στο όργανο παραμονές του Πάσχα, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ Κώστας Γαβριηλίδης, διαμαρτυρόμενος έντονα με τον τρόπο για την «σιγή ιχθύος» που κράτησε το κόμμα του στις εξελίξεις του Συνεταιριστικής Εταιρείας, αλλά και την εν γένει στάση της Κυβέρνησης.




Η παραίτηση του Κώστα Γαβριηλίδη προς το παρόν δεν έγινε αποδεκτή, αφού αναμένεται συνάντησή του με τον Συντονιστή της Ν.Ε. Αχιλλέα Τσαρτσάρα ενώ στη περίπτωση που ο γνωστός συνδικαλιστής αποχωρήσει από το κομματικό όργανο, θα τον αναπληρώσει στη Νομαρχιακή ο παλαίμαχος του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Τριανταφυλλίδης.