Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Αποκάλυψη: υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Θράκη ανιψιός του Συμπιλίδη, που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Με την ανεξαρτητοποίησή του ο τότε βουλευτής Κιλκίς, κατ' εντολή του Σαμαρά, είχε οδηγήσει στην πτώση του... Δρακουμέλ. Πόσοι ξέρουν όμως ότι ο ανιψιός του βάζει τώρα υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα στην... Θράκη;
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ότι ο νεαρός δικηγόρος και πρώτος σε σταυρούς στην Ξάνθη περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Σαλτούρος κατέθεσε υποψηφιότητα για να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ το ξέρετε, αφού έχει βουίξει το διαδίκτυο αλλά και εμείς το αναφέραμε. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι ο φέρελπις πολιτικός είναι ανιψιός του Γιώργου Σμπιλίδη, του ανθρώπου που με την ανεξαρτητοποίησή του από την πίσω πόρτα της Βουλής πριν δυο δεκαετίες, έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη.


Πως γίνεται αυτό; Λοιπόν, ως γνωστόν ο Δημήτρης Σαλτούρος έχει έναν διάσημο στην Ξάνθη μπαμπά, τον Παναγιώτη. Επίσης πολιτικός, επίσης πασόκος, ο πρώτος αιρετός νομάρχης στην Ξάνθη και διορισμένος περιφερειάρχης επί Σημίτη στο Νότιο Αιγαίο, που εξακολουθεί να ασχολείται με τα κοινά αλλά όχι τόσο έντονα, καθώς άνοιξε τον δρόμο για τον γιο. Άλλωστε το μήλο κάτω από τη μηλιά.

Ωστόσο και η μαμά του Δημήτρη δεν πάει πίσω. Με την διαφορά ότι αυτή προέρχεται από την γαλάζια πολυκατοικία. Πρόκειται για την Δώρα Συμπιλίδου, νομαρχιακή σύμβουλο του παυλίδη τα προηγούμενα χρόνια, που μάλιστα είχε φημολογηθεί και για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Ξάνθης πριν μερικά χρόνια. Λίγοι ωστόσο γνωρίζουν ότι αυτή η Δώρα Συμπιλίδου είναι αδελφή του Γιώργου Συμπιλίδη, του ανθρώπου που πέρασε στην ιστορία επειδή έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Το έχει μάθει άραγε ο Σαμαράς ότι ο ανιψιός του παλιού «κολλητού» του θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη;