Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Μάγεψαν μουσικά την Μεσημβρία της Βουλγαρίας οι γυναίκες της Αλεξανδρούπολης

Αξέχαστες στιγμές έζησαν τα μέλη της χορωδίας παραδοσιακών τραγουδιών της Ομάδας Γυναικών Δημιουργικής Απασχόλησης και Κοινωνικής Προσφοράς του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑΑξέχαστες στιγμές έζησαν τα μέλη της χορωδίας παραδοσιακών τραγουδιών της Ομάδας Γυναικών Δημιουργικής Απασχόλησης και Κοινωνικής Προσφοράς του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης κατά την επίσκεψη τους στην πόλη της Μεσημβρίας στην Βουλγαρία.

Η χορωδία πραγματοποίησε διήμερη εκδρομή στον Πύργο, Μεσημβρία και Σωζόπολη.

Τα μέλη της τραγούδησαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην όμορφη πλατεία της Μεσημβρίας και είπαν παραδοσιακά τραγούδια με την επιμέλεια και την Διεύθυνση του Χοράρχη Πασχάλη Λιγούδη.

Το πρόγραμμα παρακολούθησαν με συγκίνηση συμπατριώτες Έλληνες που διαμένουν εκεί και με ενδιαφέρον και ενθουσιασμό πολλοί τουρίστες που παραβρέθηκαν εκεί.

Μας τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος της πόλης ο οποίος μας συγχάρηκε για την άψογη εμφάνιση μας.

Η Υπεύθυνη της Χορωδίας κα Κεραμιτσίδου Σουλτάνα ευχαρίστησε για την πρόσκληση και την ευκαιρία που μας έδωσαν να βρεθούμε στον τόπο τους, τόσο τον Δήμαρχο, όσο και την Αρχαιολόγο και ξεναγό μας Ευτέρπη Θεοκλίεβα - Στοϊτσεβα.

Ακολούθησε χορός όπου έδωσαν τα χέρια τους όλοι χωρίς διακρίσεις και εθνικότητες.
Και σε άλλα…!

Η Υπεύθυνη
Κεραμιτσίδου Σουλτάνα