Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Η ώρα των πρωταθλητών του μπιτς βόλεϊ στην Κεραμωτή

Πραγματοποιείται στην περιοχή μας η τελική φάση των Masters του 2012 με την ανάδειξη των πρωταθλητών Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες


      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Η πέμπτη και τελευταία διοργάνωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Masters 2012 φιλοξενείται στην Κεραμωτή Καβάλας σ' ένα τουρνουά που θα στεφθούν οι πρωταθλητές Ελλάδος της φετινής χρονιάς σε άνδρες και γυναίκες. Στην συνέντευξη τύπου άπαντες ήταν ευχαριστημένοι από την διεξαγωγή στην περιοχή των τελικών του μπιτς βόλεϊ και ευχήθηκαν καλούς αγώνες σε όλους.

Το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης, ο ταμίας της Ένωσης των Πετοσφαιρικών Σωματείων Θράκης και εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ στην εκδήλωση, Ρένος Κεμανετζής, ο Αντιδήμαρχος Νέστου, Φίλιππος Αφεντούλης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Νέστου, Χρήστος Χρυσαλίδης, ο εκπρόσωπος του «Beach Bar Paralia», Λάζαρος Γκιόγκης και οι αθλητές Μανώλης Δημητριάδης και Δημήτρης Χατζηηλιάδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Σάββας Μιχαηλίδης (Δήμαρχος Νέστου): «Ευχαριστώ τα ΜΜΕ για την παρουσία τους εδώ και την ΕΟΠΕ για τη άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια στην προσπάθεια που κάνουμε για περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας μέσα από ένα σπουδαίο Ολυμπιακό άθλημα, όπως είναι το μπιτς βόλεϊ. Ευχαριστώ τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και τους χορηγούς για την υποστήριξη της διοργάνωσης, όπως και το Beach Bar Paralia που θα φιλοξενήσει τους αγώνες στις εγκαταστάσεις του για 4η συνεχή χρονιά και για δεύτερη φορά τους τελικούς. Οι Τελικοί είναι ένα σημαντικό γεγονός που σε συνδυασμό με το ήθος του αθλήματος δημιουργεί δυνατότητες ανάπτυξη αθλητών, αλλά και εξαιρετικές προϋποθέσεις για προβολή του τόπου μας. Καλή επιτυχία σε όλους».

Ρένος Κεμανετζής (Ταμίας της Ένωσης Πετοσφαιρικών Σωματείων Θράκης - Εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ στην εκδήλωση): «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Νέστου για τη φιλοξενία της διοργάνωσης σε μια σημαντική στιγμή, καθώς συμπίπτει χρονικά με την κορυφαία στιγμή του αθλήματος, παραμονές της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, όπου το άθλημα θα έχει για άλλη μια φορά παρουσία μέσω της συμμετοχής των Βίκυς Αρβανίτη και Μαρίας Τσιαρτσιάνη. Ως εκπρόσωπος της Τοπικής Ένωσης θεωρώ πολύ σημαντική την επιλογή της τοποθεσίας των εφετινών Τελικών του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, ενώ αποτελεί συνέχεια της περσινής πρόθεσης που εκφράστηκε στο περσινό τουρνουά και πιστεύω ότι έχει άμεση σχέση με την άψογη διοργάνωση του 2011. Ελπίζω ότι και φέτος όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι».

Χρήστος Χρυσαλίδης (Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Νέστου):«Καλωσορίζω όλους τους συμμετέχοντες της διοργάνωσης που θα λάβει χώρα για 4η χρονιά στην περιοχή μας, γεγονός που δημιουργεί μεγάλες δυνατότητες προβολής της Κεραμωτής σε όλη την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Η Κεραμωτή φημίζεται για τη φιλοξενία της και όσοι μας επισκεφθούν αυτές τις ημέρες των αγώνων θα το διαπιστώσουν από κοντά έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και αγώνες υψηλού επιπέδου και θεάματος. Προσκαλούμε όλους του Δημότες της πόλης, αλλά και των γύρω περιοχών να έρθουν αυτό το τριήμερο στην Κεραμωτή και να απολαύσουν μπιτς βόλεϊ».

Φίλιππος Αφεντούλης (Αντιδήμαρχος Νέστου): «Η φιλοξενία των Τελικών του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ είναι μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Νέστου σε συνεργασία με την ιδιωτική πρωτοβουλία που έχει ως αποτέλεσμα την προβολή της περιοχής. Ευχαριστώ όσους δούλεψαν όλο αυτό το διάστημα για να είναι όλα έτοιμα και να προσφέρουμε σε αθλητές και επισκέπτες υπηρεσίες άψογης ποιότητας και ευχαριστώ τους επαγγελματίες της περιοχής για τη βοήθειά τους».

Λάζαρος Γκιόγκης (Εκπρόσωπος «Beach Bar Paralia»): «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που για άλλη μια χρονιά, τέταρτη για την ακρίβεια, μία διοργάνωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Beach Bar Paralia. Οι αγώνες αυτοί αποτελούν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανάδειξης των φυσικών τοπίων και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής. Το Beach Bar Paralia έχει επενδύσει στο Ολυμπιακό Αθλημα του μπιτς τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή εκπροσωπώντας το σύνολο της περιφέρειας».

Από την πλευρά τους, οι αθλητές Μανώλης Δημητριάδης και Δημήτρης Χατζηηλιάδης δήλωσαν χαρούμενοι που βρίσκονται στους τελικούς του Πρωταθλήματος, ενώ ευχαρίστησαν τον Δήμο Νέστου και το Beach Bar Paralia για τη φιλοξενία. Παράλληλα, εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για αγώνες υψηλού επιπέδου, αλλά και την κατάκτηση της καλύτερης δυνατής θέσης για την ομάδα τους.