Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Κλέψανε εργαλεία του δήμου Αβδήρων και τα μετέφεραν… με δημοτικό όχημα!

"Ξέφραγο αμπέλι" 
ο όρχος οχημάτων 


                 ΔΙΑΒΑΣΤΕ 
             ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ






Στόχος αγνώστων, μέχρι στιγμής, δραστών έγινε ο όρχος οχημάτων και εργαλείων του δήμου Αβδήρων, που βρίσκεται λίγο έξω από τον οικισμό Αυξεντίου, απ’ όπου εκλάπησαν το βράδυ της Τρίτης διάφορα αγροτικά εργαλεία τα οποία χρησιμοποιούνται σε εργασίες των δημοτικών συνεργείων καθαριότητας και πρασίνου, και τα οποία έχουν κοστίσει στον δήμο και τους δημότες της περιοχής ουκ ολίγες εκατοντάδες ευρώ.

Μάλιστα, οι δράστες έκλεψαν όχημα του δήμου, με το οποίο μετέφεραν τη λεία τους στην περιοχή του εργοστασίου Φυσικού Αερίου στη Λεύκη, όπου και εγκατέλειψαν το όχημα του δήμου, παίρνοντας ωστόσο τα κλοπιμαία. Κτηνοτρόφοι της περιοχής, αντίκρισαν τα ξημερώματα της Τετάρτης το δημοτικό όχημα εγκαταλειμμένο ειδοποιώντας τις αρχές.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για την ανεύρεση των δραστών, ωστόσο είναι γεγονός πως ο χώρος όπου σταθμεύουν τα οχήματα του δήμου, και στον οποίο αποθηκεύονται τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι δημοτικές υπηρεσίες, δεν φυλάσσεται επαρκώς με αποτέλεσμα να αποτελεί εύκολη λεία για επίδοξους ληστές, γεγονός που αποδεικνύεται και εμπράκτως από το τελευταίο κρούσμα διάρρηξης του χώρου.