Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

«Ναι, μπορούμε την πρόκριση» λένε Καβαρατζής - Κοντοστάθιης

Σήμερα δίνουν τον κρίσιμο αγώνα από τον οποίο θα κριθεί αν θα περάσουν οι Εβρίτες στις 16 καλύτερες ομάδες εφήβων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Μια σημαντική νίκη πανηγύρισε το ελληνικό δίδυμο των Γιάννη Καβαρατζή και Γρηγόρη Κοντοστάθη το μεσημέρι της πρώτης ημέρας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ U19 που διεξάγεται στη Λάρνακα της Κύπρου.

Τα παιδιά από την Αλεξανδρούπολη μετά το πρωινό στραπάτσο και την βαριά ήττα από τους ισχυρούς Ρώσους (2-0), επανήθαν δυναμικά. Επιβλήθηκαν εμφατικά της ομάδας της Νέας Ζηλανδίας και με νικη αύριο (Πέμπτη) επί του Νίγηρα, θα κερδίσουν μια θέση στην καλύτερη 16άδα του κόσμου.

Το πρωί το ελληνικό δίδυμο από  την Αλεξανδρούπολη πραγματοποιώντας κακή μεφάνιση με πολλά λάθη, ηττήθηκε με 2-0 (21-08, 21-12) από τους Ρώσους Ουράικιν / Κιριένκο, μια ομάδα με αρκετές πιθανότητες για να ανέβει στο βάθρο.  Ευτυχώς η συνέχεια ήταν διαφορετική. Και πολύ καλύτερη για τα ελληνικά χρώματα.

Απέναντι στους Νεοζηλανδούς Φούλερτον / Ματέσον οι Καβαρατζής και Κοντοστάθης έδειξαν το καλό τους πρόσωπο, ήταν σοβαροί, αποφασιστικοί χωρίς λάθη και έφτασαν σε μια άνετη και σημαντική νίκη με 2-0, 21-14,21-14.

"Το πρωί ήταν το πρώτο ματς, η πρώτη μας φορά σε τόσο μεγάλη διοργάνωση. Παίζαμε με την δευτεραθλήτρια Ευρώπης τη Ρωσία. Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε αλλά κάναμε μια άσχημη εμφάνιση. Αλλά μετά τη νίκη μας με τη Νέα Ζηλανδία, μπήκαμε και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης  αφου με νίκη επί ενός αντιπάλου ποου είναι στα μέτρα μας, θα περάσουμε στους 16 του κόσμου" μας δήλωσε ο Γιάννης Καβαρατζής.

"Πάντα από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιαζόμαστε καλλυτεροι. Φοβηθήκαμε ψυχολογικά πρισσότερο από ότι θα έπρεπε το παιχνίδι με τους Ρώσους την πρόκριση. Και στην ουσία χάσαμε πριν ακόμη μπούμε στο γήπεδο. Αυτό το διορθώφσαμε στο επόμενο παιχνίδι και βρισκόμαστε πλέον μια νίκη μακριά από την πρόκριση" ήταν τα λόγια του Γρηγόρη Κοντοστάθη.