Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Μεταγραφικό μπαμ με Μελίσση ο Πανθρακικός!

Ο διεθνής με την Εθνική Ανδρών πρωην αμυντικός του Παναθηναϊκού μετακομίζει στην Κομοτηνή για να συμβάλει στην προσπάθεια της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Σε μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις του φετινού καλοκαιριού προχώρησε ο Πανθρακικός, καθώς συμφώνησε σε όλα με τον Χρήστο Μελίσση και έτσι θα αγωνίζεται με την πράσινη φανέλα της ομάδας της Κομοτηνής την ερχόμενη σεζόν.

Ο Μελίσσης, έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Παναθηναικό, και οι ιθύνοντες του Πανθρακικού με τον Σάββα Παντελίδη εξέταζαν πολύ σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του. Έτσι αφού βρέθηκε η χρυσή τομή στο οικονομικό κομμάτι, ο 32χρονος αμυντικός συμφώνησε και θα γίνει κάτοικος Κομοτηνής.

Και ο Μελίσσης όμως θα έχει τη δυνατότητα να αναγεννήσει την καριέρα του μετά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε στον Παναθηναϊκό αλλά και στις ομάδες που αγωνίστηκε ως δανεικός. Στον Πανθρακικό  θεωρούν ότι κάνουν μια πολύ καλή κίνηση δεδομένου ότι ο παίκτης που επιλέγουν για το κέντρο της άμυνας είναι γεμάτος δίψα και θέληση για ποδόσφαιρο.


Ο Μελίσσης έχει αγωνιστεί στην Νάουσα, τον Πανσερραικό, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναικό και την ΑΕΛ ενώ είναι διεθνής με την εθνική Ελλάδας. Μετρά 2 συμμετοχές και το ντεμπούτο του το πραγματοποίησε τον Φεβρουάριο του 2008 σε φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την Τσεχία στην Κύπρο.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Μελίσση από τον Πανθρακικό έρχεται λίγες ώρες μετά από την αντίστοιχη της υπογραφής επαγγελματικού συμβολαίου με τον σύλλογο από τους νεαρούς, Γιώργο Αθανασιάδη και Νίκο Κριθάριο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθρακικού:


«Η ΠΑΕ Πανθρακικός υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 1 έτους με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μελίσση. Ο νέος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού γεννήθηκε στις 1 Δεκεμβρίου 1982 και αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο με την ομάδα της Νάουσας συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.


Στη συνέχεια μετακόμισε για 4,5 χρόνια στον Πανσερραϊκό και από εκεί στον ΠΑΟΚ, στον οποίο έμεινε έως το καλοκαίρι του 2008. Η συνέχεια τον βρίσκει στον Παναθηναϊκό και από εκεί στην Λάρισα και την πορτογαλική Μαρίτιμο. Ο Χρήστος Μελίσσης έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών 2 φορές».