Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Διπλή προσθήκη για την Ξάνθη


Επίσημη πρόταση συνεργασίας στον ιταλό κεντρικό αμυντικό Τζουζέπε Ακουάρο και τον κογκολέζο αριστερό μπακ Φράνσις Ν'Γκανγκά έχει καταθέσει η Skoda 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ






Επίσημη πρόταση συνεργασίας στους Τζουζέπε Ακουάρο και ο Φράνσις Ν'Γκανγκά έχει καταθέσει η Skoda Ξάνθης, περιμένοντας τις απαντήσεις των δύο ποδοσφαιριστών.


Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός και ο Κονγκολέζος αριστερός μπακ είναι οι δύο επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη για να καλύψουν τα κένα της άμυνας, και όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay» ήδη έχουν τις προτάσεις της ακριτικής ομάδας στα χέρια τους.

Ο Ακουάρο για μία πενταετία (2005-2010) αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ελβετίας, όπου πέρασε από Μπελιντσόνα, Βαντούζ και Ααράου. Τη σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και πέρυσι είχε 23 συμμετοχές με τη φανέλα της Καρλσρούης. Είναι 29 ετών και το μπόι του τον βοηθά στα αμυντικά του καθήκοντα, αφού έχει ύψος 1,87 μ.

Ο Κονγκολέζος, Φράνσις Ν'Γκανγκά, είναι 27 ετών και έχει μείνει ελεύθερος από την γαλλική Τουρ, στον οποίο αγωνιζόταν τα τρία τελευταία χρόνια.

.