Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Θρακιώτης δημοσιογράφος προβλέπει έξι μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο (ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΣ) ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΤΟΥ ΕΚΤΙΜΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Ο αρχηγός αποστολής της ολυμπιακής ομάδας του Λονδίου, Ισίδωρος Κούβελος ήταν σαφής για το στόχο μας «περισσότερα μετάλλια από το Πεκίνο» κι αν ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητες των ελλήνων αθλητών μπορούμε να πούμε κατηγορηματικά ότι μπορούν να επιστρέψουν και με 6 μετάλλια.


Ας δούμε που πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας


Στη γυμναστική, οι Βασίλης Τσολακίδης, Βλάσης Μάρας, Βάσω Μιλλούση είναι ικανοί να μπουν στον τελικό του αγωνίσματος τους και από εκεί να στοχεύσουν σε ένα μετάλλιο, αν εκτελέσουν το πρόγραμμα τους και δεν έχουν κάποια ατυχία.


Η δίκωπος με τις Αλεξάνδρα Τσιάβου-Χριστίνα Γιατζιτζίδου, τρις παγκόσμια πρωταθλήτρια είναι φαβορί, ενώ στο βάθρο μπορούμε να δούμε τους δίδυμους αδελφούς Απόστολο, Νίκο Γκουντούλα, αλλά και την τετράκωπο, με τους Παπαχρήστου, Τσίλη, Τζιάλλα, Χρήστου


Ο Ηλίας Ηλιάδης και ο Αλέξανδρος Νικολαίδης είναι ικανοί για το βάθρο, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες και τον δεύτερο να ζει για τη μεγάλη ρεβάνς απέναντι στον κορεάτη που τον κέρδισε στο Πεκίνο.


Στην ποδηλασία ο Χρήστος Βολικάκης είναι ικανός για το ψηλότερο σκαλί του βάθρου, καθώς πρόσφατα κέρδισε στο κέρινγκ τους πάντες.


Η ιστιοπλοΐα έχει επικεφαλής τους Γιάννη Μιττάκη, Βύρωνα Κοκκαλάνη, ενώ στον στίβο ξεχωρίζουμε τους Δημήτρη Χονδροκούκη, Κώστα Μπανιώτη(ύψος), Νικόλ Κυριακοπούλου, Κώστα Φιλιππίδη(επι κοντώ) και τις τρεις τριπλουνίστριες Πέρα, Παπαχρήστου, Παννέτα.


Στο αγώνισμα ανοιχτής θαλάσσης, ο Χρήστος Γιαννιώτης κατά πρώτο λόγο και η Μαριάννα Λυμπερτά κατά δεύτερο , μπορούν να επιστρέψουν με ένα μετάλλιο.


Στο Πεκίνο, όπου είχαμε την φτωχότερη συγκομιδή των τελευταίων χρόνων κερδίσαμε δυο αργυρά(διπλό σκιφ Πολύμερος Μούγιος/ ταε κβο ντο Αλέξανδρος Νικολαίδης) και δυο χάλκινα( ιστιοπλοία Μπεκατώρου, Παπαδοπούλου, Κραβαριώτου/τριπλουν Δεβετζή)


Πηγή:  http://www.parapolitika.gr/