Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ζεϊμπέκ Χουσεΐν: Μας ενδιαφέρει να μην χαθούν τα χρήματα του Leader

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης ρωτήθηκε σχετικά και έδειξε προσανατολισμένος πρώτα στους πόρους και έπειτα στην εταιρία

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Tην άποψη ότι το ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη ενδιαφέρει πρώτιστα να μην χαθούν οι πόροι των προγραμμάτων, εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, ερωτηθείς σχετικά.


«Συζητήσαμε με τους Δημάρχους για τον τρόπο που μπορούμε να διαχειριστούμε τα κονδύλια και να μην χαθούν από την περιοχή. Προσπαθήσαμε να δούμε αν μπορεί να τα διαχειριστεί η Αναπτυξιακή αλλιώς να το κάνει ο άλλος φορέας γιατί για μας σημαντικό είναι να μην χαθούν τα κονδύλια από την Ξάνθη» δήλωσε.


Σε σχέση με την πρόσφατη συνάντηση Δημάρχων και Βουλευτών ανέφερε: «Αυτό που αποφασίστηκε με τη συμβολή όλων των φορέων είναι αν δεν μπορεί να λειτουργήσει η Αναπτυξιακή, να τα διαχειριστεί η ΕΠΑ» σύμφωνα με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ


Tέλος σε ότι αφορά στη στάση του κόμματός του και το ίδιου, πολιτικά, απέναντι στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί ανέφερε: "Στο πολιτικό σκέλος της υπόθεσης είμαστε πρόθυμοι να συμβάλλουμε για να μην χαθούν αυτοί οι πόροι από την περιοχή, γιατί είναι πιθανόν ότι θα πάνε σε άλλο νομό και, είναι γνωστό πως ήδη κάποιοι έχουν δημιουργήσει αντιδράσεις" κατέληξε.



Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/