Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη μέσα σε 48 ώρες

Ο ένας είχε 15 γραμμάρια μεθαδόνης σε υγρή μορφή, ο δεύτερος έξι δισκία xanax και ο τρίτος καλλιεργούσε σπίτι του κάνναβη

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Συνελήφθη σήμερα (21-9-2012) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ειδικής Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολη, 33χρονη ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.


Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 33χρονο, διότι κατείχε ένα (1) πλαστικό φιαλίδιο που περιείχε μεθαδόνη σε υγρή μορφή, βάρους 14,9 γραμμαρίων και δύο (2) σύριγγες, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.



Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια φυτού κάνναβης

Συνελήφθη χθες (19-9-2012) το μεσημέρι, σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 24χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια φυτού κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου εντόπισαν στην αυλή του, ένα φυτό κάνναβης, ύψους 1,30 μέτρων, το οποίο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.


Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη σήμερα (20-9-2012) πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης, 33χρονη ημεδαπή, για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στην 33χρονη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι (6) δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος XANAX.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.