Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Η αντίδραση Πανόπουλου και ο αντικαταστάτης του Ουζουνίδη

"Μαρίνο, σε παρακαλώ, μείνε" του είπε ο Χρήστος Πανόπουλος που πριν μια εβδομάδα του έριχνε βέλη. Ο Ουζουνίδης όμως ήταν αμετάπιστος και έτσι η παραίτηση έγινε δεκτή

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ 
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ;




Την παραίτησή του υπέβαλε μετά την λήξη του αγώνα με ΠΑΟΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Εβρίτης τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε με τον Πανόπουλο και υπέβαλε την παραίτησή του με τον μεγαλομέτοχο να την κάνει αποδεκτή. Έτσι λοιπόν επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που υπήρχαν όλοι την εβδομάδα στην πόλη περί αποχώρησής του σε περίπτωση ήττας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ για την παραίτηση Ουζουνίδη δήλωσε πριν λίγο τα εξής:
«Ο Ουζουνίδης ήταν ανένδοτος παρότι επέμενα να μείνει στην ομάδα, για να βρεί η Ξάνθη τον δρόμο της. Ξέρετε πόσο πιστεύω στον Ουζουνίδη και το έχω αποδείξει. Επειδή το τιμ που έχουμε είναι πολύ νεανικό η Ξάνθη είναι σε αναζήτηση νέου τεχνικού προσωρινά ο Βασίλης Δανιήλ θα είναι αυτός που θα τρέξει την ομάδα προσωρινά».

Λίγο νωρίτερα, στην συνέντευξη Τύπου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλώσε τα εξής:
«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, αν και δεν νομίζω ότι το σκορ ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα του αγώνα.
Έχω μεγαλώσει σ΄ αυτή την ομάδα, την αγαπώ πολύ, πιστεύω στις δυνατότητές της, όσο περνάνε τα παιχνίδια θα γίνεται καλύτερη, αλλά όπως είπα και στον μεγαλομέτοχο, κάτι πρέπει να αλλάξει. Επειδή αγαπάω αυτή την ομάδα, δηλώνοντας την παραίτησή μου, είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή.
Πρέπει να γίνει κάτι δυνατό σ΄ αυτή την ομάδα, είπα και στους παίκτες ότι τους πιστεύω, ότι θα πάνε την ομάδα ψηλά. Είναι μια δύσκολη περίοδος για μας, πρέπει να γίνει κάτι δυνατό, κι αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω για την ομάδα. Ευχαριστώ, όλους όσοι ήταν εδώ και συνεργαστήκαμε μαζί. Οι απαιτήσεις από την ομάδα είναι μεγάλες, κι εγώ είχα απαιτήσεις από την ομάδα. Οταν τους βλέπω τόσο απογοητευμένους ξέρω πως κάτι πρέπει να αλλάξει, μακάρι με το νέο προπονητή η Ξάνθη να φτάσει εκεί που πρέπει».


Όπως προαναφέρθηκε, ο Χρήστος Πανόπουλος ενημέρωσε μετά το τέλος του αγώνα ότι ο καβαλιώτης τεχνικός Βασίλης Δανιήλ  (που βρέθηκε και στο γήπεδο) θα είναι ο προσωρινός αντικαταστάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο της Ξάνθης. Ετσι και αλλιώς, αποτελούσε τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και άρα είχε σχέση και γνώση της. Στην Ελλάδα βέβαια, ουδέν μονιμότερον του προσωρινού. Ωστόσο ο Πανόπουλος υπογράμμισε πως πρόκειται για μια προσωρινή λύση, με τη διοίκηση να αναζητά κάτι που μόνιμο τις επόμενες ημέρες....