Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Έλεγχοι για το παρεμπόριο στην Κομοτηνή


Μεικτά κλιμάκια για ελέγχους στην λαϊκή αγορά αποφάσισε να συγκροτηθούν η σύσκεψη υπό την προεδρεία του αντιδημάρχου Βασίλη Κυπριανίδη

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Μεικτά κλιμάκια για ελέγχους στην λαϊκή αγορά αποφάσισε να συγκροτηθούν η άτυπη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής υπό την προεδρεία του αντιδημάρχου Βασίλη Κυπριανίδη.


Με σύνθημα «Συντονισμός και Δράση» εκπρόσωποι του δήμου, του τελωνείου, του ΣΔΟΕ, της διεύθυνσης Εμπορίου και του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής αποφάσισαν να βάλουν τάξη στην Λαϊκή αγορά της Κομοτηνής χτυπώντας το παρεμπόριο που πλήττει την οικονομία και την λειτουργία του στεγασμένου εμπορίου.

«Δεν θα διωχθεί κανείς από τους μικροπωλητές που έχει άδεια», διαβεβαίωσε ο κ. Κυπριανίδης σημειώνοντας, όμως, ότι «σύντομα θα φύγουν από την Λαϊκή όσοι έχουν παρεισφρήσει και είναι χωρίς άδεια». Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο δεν ισχύει το εννέα παραγωγικές άδειες και μια επαγγελματική που προβλέπει ο Νόμος, με τις παραγωγικές άδειες να είναι ελάχιστες και τις επαγγελματικές να υπερισχύουν.