Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Άρχισαν τα όργανα: Βολές "Μαχητή" κατά Γιαννακίδη

Μιλά για "πολιτική αλητεία" και "αίσχος", απειλεί "κάτω τα χέρια από την Ξάνθη μας" και διευκρινίζει: "Ο Άρης Γιαννακίδης έμεινε στη σύσκεψη με Σταμάτη, πανηγυρίζοντας γιατί έγιναν τα κέφια του....Ευριπίδη για το Νομό Ροδόπης!"
        ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ



Η πολιτική αλητεία σε όλη της το μεγαλείο! Ευτελίζουν εντελώς τον Νομό Ξάνθης, προκαλούν με την συμπεριφορά τους όλους τους Ξανθιώτες, επιχειρούν να "γυρίσουν" την περιοχή μας 100 χρόνια πίσω.....κλείνοντας την Αστυνομική Σχολή Ξάνθης, οδηγώντας σε ΠΤΩΧΕΥΣΗ την ΣΕΚΑΠ, μετατρέποντας το Στρατόπεδο Αναλογίδη στην Σταυρούπολη σε κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών!!!


Αρχιτέκτονες αυτής της πολιτικής σε βάρος της Ξάνθης πρώτος και καλύτερος ο κύριος Ευριπίδης Στυλιανίδης που τα γνώριζε όλα και μας καθυσύχαζε οτι "θα λειτουργήσει κανονικά η Αστυνομική Σχολή Ξάνθης" και τελικά με την πλήρη συμφωνία και του ΠΑΣΟΚ (γι' αυτό ήταν απόν απο την σύσκεψη σήμερα ο Δημήτρης Σαλτούρος) ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ την Ξάνθη!!!

Το πιο υποκριτικό όλων!!!

Ο Περιφερειάρχης κ.Άρης Γιαννακίδης όχι μόνο κάθισε στην σύσκεψη με τον Υπουργό Επικρατείας και δεν αποχώρησε, αλλά...εξέφρασε και την ικανοποίησή του για το τελικό αποτέλεσμα!!!!

Εκφράζουμε την έντονη οργή και αγανάκτησή μας και καλούμε όλους τους Ξανθιώτες υπεράνω Κομμάτων να παλέψουμε και να αγωνιστούμε να ΜΗ ΚΛΕΙΣΕΙ η αστυνομική σχολή Ξάνθης!!! Τέρμα στην αδικία, τέρμα στον εμπαιγμό!!!!

Κι όσο για τον κύριο Γιαννακίδη, τον καλούμε να λειτουργήσει σαν Περιφερειάρχης κι όχι σαν σαν yes men του Στυλιανίδη με τοπικιστικές μίζερες αντιλήψεις....ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ!!!