Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Εκτάκτως στην Αθήνα Καραλίδης-Γιαννακίδης με μεταφορείς. Συναντούν Στυλιανίδη

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν οι Γενικές Συνελεύσεις του ΚΤΕΛ Ξάνθης και των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ και έτσι επισπεύσθηκε το ραντεβού με τον Κομοτηναίο Υπουργό Εσωτερικών

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ





Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν οι Γενικές Συνελεύσεις του ΚΤΕΛ Ξάνθης και των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ της Ξάνθης με θέμα τα σχολικά δρομολόγια.
Μετά από ενέργειες της Περιφέρειας επισπεύστηκε το ραντεβού που υπήρχε με τον Υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και προ του αδιεξόδου πραγματοποιείται την Παρασκευή συνάντηση με τον Κομοτηναίο Υπουργό για το θέμα της αποπληρωμής των παλιών οφειλών που απασχολεί ΚΤΕΛ και ΤΑΞΙ, οι εκπρόσωποι των οποίων θα βρίσκονται μαζί με τους Α. Γιαννακίδη και Φ. Καραλίδη και, ίσως, και ένα εκπρόσωπο των γονέων, στην Αθήνα.
Δυναμικές κινητοποιήσεις αν δεν υπάρξει λύση την Παρασκευή
Η εξέλιξη αυτή φέρνει ακόμη πιο κοντά τις δυναμικές κινητοποιήσεις που συμφώνησαν γονείς και Αντιπεριφερειάρχης στην περίπτωση που δεν εξευρεθεί λύση στο πρόβλημα που προκύπτει στην Ξάνθη. Με τον κίνδυνο να επεκταθεί η αναστολή των δρομολογίων και σε άλλες περιοχές, μετά τις εξελίξεις της Παρασκευής, η Δευτέρα στην Ξάνθη θα σημάνει είτε την έναρξη των σχολικών δρομολογίων, είτε την πραγματοποίηση δυναμικών κινητοποιήσεων, ενδεχομένως και με τη συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας.

Ρεπορτάζ και οπτικό υλικό από τη συνάντηση Καραλίδη Γονεών, νωρίτερα, κλικ εδώ