Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ρε Γκίνη; Εντάξει με τις άλλες "απάτες" σου, αλλά να αυτοκτονήσεις και άνθρωπο πριν την ώρα του;

Την ώρα που χθες έσκαγε λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ η είδηση για την αυτοκτονία του πρώην υφυπουργού Λεωνίδα Τζανή, το ethraki.com ισχυρίζεται ότι την ήξερε τρεις ώρες πριν

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Λοιπόν, το έχει κάνει, το έχει ξανακάνει, το έχουμε επισημάνει και δεν λέει να βάλει μυαλό. Για αυτό και εμείς θα συνεχίζουμε να τον κράζουμε.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Γκίνη που κρύβεται πίσω από το site http://www.ethraki.com/ που θα μπορούσε να είναι μια αξιόλογη προσπάθεια αν δεν ήταν τόοοοοσο απάτη.

Τι εννοούμε; Καταρχήν, είναι θρακιώτικο site που δεν γράφει μόνο θρακιώτικες ειδήσεις, αλλά τις μπερδεύει με οτιδήποτε πικάντικο και ενδιαφέρον κρίνει από τον υπόλοιπο κόσμο. Συχνά όμως με τους τίτλους του, προσπαθεί να δώσει την εντύπωση στους αναγνώστες ότι πρόκειται για τοπικό θέμα και ας έχει γίνει αυτό στην... Σουαζιλάνδη.

Το χειρότερο όμως είναι ότι έχει μια τάση να προσπαθεί να εμφανίζεται ότι μετέδωσε πρώτο κάποιες ειδήσεις, προφανώς σε ένδειξη έγκαιρης ενημέρωσης. Δεν μιλάμε μόνο για τοπικές. Μιλάμε και για πανελλαδικές ή διεθνείς. Έτσι λοιπόν, την χθεσινή αυτοκτονία του πρώην υφυπουργού Λεωνίδα Τζανή εμφανίζεται να την μετέδωσε στις 17.50 το απόγευμα, δηλαδή περίπου τρεις ώρες πριν γίνει γνωστή και πιθανότατα πριν ακόμα ο άνθρωπος πάει να κρεμαστεί!!!

Παράλληλα, πάνω στην βιασύνη του, ο Αλέξανδρος Γκίνης έκανε μεταγραφή τον Τζανή από την Μαγνησία και τον ονόμασε βουλευτή Χαλκιδικής. Πρόσθεσε βέβαια στην συνέχεια άλλα βιογραφικά στοιχεία, αλλά ποτέ δεν διόρθωσε τα λάθη. Κυρίως όμως, εμφανίζεται για άλλη μια φορά να ξέρει γεγονότα ΠΡΙΝ αυτά συμβούν.

Όσο συνεχίζεται αυτό το παραμύθι Αλέξανδρε, τόσο και εμείς θα σε ξεσκεπάζουμε. Δεν έχουμε τίποτα προσωπικό, αλλά την κοροΐδία δεν την ανεχόμαστε. Ούτε εμείς ούτε οι αναγνώστες μας, που στον μικρό γεωγραφικό χώρο της Θράκης είναι ούτε λίγο ούτε πολύ κατά βάση οι ίδιοι για όλα τα τοπικά ηλεκτρονικά sites και blogs και καλό είναι να ξέρουν...

THRAKILIVE