Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Πατάει πόδι στην Κομοτηνή απόψε το "Ράδιο Αρβύλα"

Απόψε στην πόλη της Θράκης, 
για ένα ξεχωριστό dj σετ, o Στάθης 
Παναγιωτόπουλος των Ράδιο Αρβύλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ 
ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ





Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός, τηλεοπτικός παρουσιαστής, δημοσιογράφος, μάγειρας, αμετανόητος Rocker και ποιος ξέρει τι άλλο! «Γαβγίζει» καθημερινά στον Imagine 89,7 Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή Ραδιοαρβύλα. Ο λόγος για τον Στάθη «Σκύλο» Παναγιωτόπουλο που έρχεται στην Κομοτηνή την προσεχή Παρασκευή σε μια βραδιά με χαρούμενη μουσική, δήθεν χιούμορ, εκπλήξεις και τσιχλόφουσκες για όλους φίλους. Το Cafe Bar & More «El Clásico» στην οδό Νικολάου Ζωΐδη υποδέχεται στα decks και στο μικρόφωνο τον Στάθη Παναγιωτόπουλου, που αναμένεται να ροκάρει.

Άλλωστε ήδη από τα 11 του χρόνια έμαθε τους Deep Purple. Ο πρώτος δίσκος που άκουσε ήταν το Machine Head, και η γοητεία που του άσκησε ήταν πρωτοφανής! Τη στιγμή που το άκουσε, όλη η ζωή του άλλαξε, θυμάται να λέει στον εαυτό του, «αυτό θέλω να γίνω στη ζωή μου!» Δεν ήξερε τι ακριβώς ήταν «αυτό», αλλά ήξερε πως με αυτό το πράγμα θέλει να σχετίζεται. ROCK για τον ίδιο είναι η μουσική που τον ευχαριστεί όσο τίποτε άλλο στη ζωή του.

Όσον αφορά για τις τηλεοπτικές εξελίξεις σχετικά με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τα madata γράφουν για πληροφορίες που θέλουν τον Αντώνη Κανάκη, να έδωσε τα χέρια με στέλεχος του Ant1 για τη συνέχιση των "Ράδιο Αρβύλα" τη νέα σεζόν. Βέβαια, το "πράσινο φως" για τη συνέχιση της εκπομπής είχε δοθεί ούτως ή άλλως, αλλά το φιλικό κλίμα του πρωταγωνιστή των Αρβύλα και του στελέχους του καναλιού καθόλη τη διάρκεια της συναυλίας επιβεβαίωσε τις φήμες! Έτσι, οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος, και Χρήστος Κιούσης αναμένονται στις οθόνες μας, με επικρατούσα ημερομηνία αυτήν της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου στις 23.00.

Στο μεταξύ το  «Ράδιο Αρβύλα» πατάει πόδι στην Κομοτηνή την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στο Cafe Ber & More "El Clásico" από τις 11 το βράδυ και μετά με ελεύθερη είσοδο.