Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Κανονικά κλήθηκε στην Εθνική ο «Τόρο»

Στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τους αγώνες με Βοσνία και Σλοβακία κλήθηκε ο ξανθιώτης ποδοσφαιριστής, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, όπως και οι Καραγκούνης και Κατσουράνης
       ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τους αγώνες με Βοσνία και Σλοβακία κλήθηκε ο ξανθιώτης ποδοσφαιριστής Βασίλης Τοροσίδης, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Παράλληλα, κανονικά κλήθηκε και ο Κώστας Κατσουράνης παρά την απομάκρυνσή του από τον Ολυμπιακό, ενώ επιστρέφει και ο αρχηγός Γιώργος Καραγκούνης.

Ο «Κάρα» είχε μείνει εκτός από τον Φερνάντο Σάντος για τα πρώτα δύο ματς στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 κόντρα σε Λετονία και Λιθουανία καθώς είχε αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και δεν είχε ομάδα. Ομως, πλέον, ο Καραγκούνης αγωνίζεται στη Φούλαμ και ο ομοσπονδιακός τεχνικός τον ξανακάλεσε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Όπως προαναφέρθηκε, στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Σάντος κατά την συνέντευξή του στην Βουλιαγμένη το μεσημέρι της Παρασκευής, βρίσκεται τόσο ο Κώστας Κατσουράνης (παρότι απομακρύνθηκε από τον Παναθηναϊκό και θεωρητικά δεν έχει πλέον ομάδα), όσο και ο «Τόρο», που δείχνει άλλωστε να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού του. Όσο για το νέο όνομα της αποστολής είναι ο νεαρός τερματοφύλακας της Φέγενορντ, Λάμπρου.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής για τα ματς με Βοσνία και Σλοβακία: Καρνέζης, Γλύκος, Λάμπρου, Βύντρα, Τοροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Μαλεζάς, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Φορτούνης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Αθανασιάδης, Γκέκας, Σαλπιγγίδης. Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας με την Βοσνία θα γίνει στο Στάδιο Καραϊσκάκη την Παρασκευή 14/10 ενώ η εκτός αναμέτρηση με την Σλοβακία θα γίνει στην Μπρατισλάβα την Τρίτη 18/10.