Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Εξω φρενών στην Eldorado, παίρνουν χατζάρα και αποφασίζουν «εκκαθαρίσεις» στην εταιρία «Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ»

Τελειώνει η εποχή που έτρωγαν με χρυσά κουτάλια Μαρκόπουλοι και οι πέριξ αυτού, αλλά και σωματεία, ομάδες, πολιτικούς, επιχειρηματίες, κανάλια και καναλάρχες, εφημερίδες με εκδότες αλλά και... δημοσιογράφοι που ξεφτίλισαν το δημοσιογραφικό λειτούργημα

    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ



 Έξω φρενών είναι οι εκπρόσωποι της El Doradoστην Ελλάδα με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρίας «Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ» Γιώργο Μαρκόπουλο, καθώς μετά τόσα χρόνια, το μόνο που κατάφερε είναι να έχει στα χέρια της η εταιρία 7 ευχαριστήριες επιστολές συλλόγων για χορηγίες που έκανε, καθώς και μία μόνο θετική ψήφο αυτοδιοικητικού παράγοντα!!!

Τα Χρυσωρυχεία έχουν ξοδέψει τα τελευταία χρόνια δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Ένα μέρος σε διαφήμιση, χορηγίες, δωρεές κι ένα άλλο, μεγαλύτερο, σε μοίρασμα μαύρου χρήματος.Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό, καθώς όλη η κοινωνία του Έβρου και της Ροδόπης παραμένει σταθερά ενάντια στη λειτουργία μεταλλείων χρυσού.

Ο Γιώργος Μαρκόπουλος έχει ήδη ενημερωθεί για αλλαγές που θα γίνουν στις «οικονομικές σχέσεις» που έχει η εταιρία με … εξωγενείς παράγοντες. Σύμφωνα με πολύ καλές πληροφορίες της Piazza del Popolo, το budget στα ΜΜΕ έχει συρρικνωθεί πολύ, ενώ η εταιρία έχει ήδη αποφασίσει ότι αλλαγές θα υπάρξουν και στους ανθρώπους με τους οποίους θα συνομιλεί (και θα πληρώνει φυσικά) στον χώρο της αυτοδιοίκησης.

Αλλαγές να δούνε τα μάτια σας…