Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ο Μαρκόφσκι και ο... πανηγυρισμός - «πιπίλα»


Για ποιον λόγο ο σέρβος επιθετικός της Ξάνθης πανηγύρισε με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο το γκολ που πέτυχε επί του Παναθηναϊκού;

   ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ



Αίσθηση προκάλεσε σε πολύ κόσμο ο πρωτότυπος πανηγυρισμός του Μάρκο Μαρκόφσκι στο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο 26χρονος σέρβος άσος της Ξάνθης έγινε πρόσφατα για πρώτη φορά μπαμπάς (ή για την ακρίβεια... «χαζομπαμπάς»), καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Από τότε, ο επιθετικός της Skoda έψαχνε τον τρόπο να αφιερώσει ένα ξεχωριστό γκολ με ξεχωριστό τρόπο στον νεογέννητο γιο του. Και τον βρήκε το απόγευμα της Κυριακής!

Έτσι λοιπόν, όταν άνοιξε το σκορ κόντρα στον Παναθηναϊκό, έκανε τον περίφημο πανηγυρισμό... «πιπίλα», τον οποίο βλέπετε στην φωτογραφία.

Βέβαια, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την θρακιώτικη ομάδα, που ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό, αλλά την στιγμή του γκολ στο γήπεδο επικρατούσε πανζουρλισμός καθώς η Skoda προηγούνταν με 1-0.

Και μέσα σε αυτόν, ο Μάρκο Μαρκόφσκι έσπευσε με αυτόν τον τρόπο να αφιερώσει το ξεχωριστό αυτό τέρμα στον νεογέννητο γιο του. Να του ζήσει...