Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

Καρτέρι σε γνωστό θρακιώτη δημοσιογράφο, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από το σπίτι του!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 
ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ 
ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ 
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ 
ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 
ΣΤΟ BLOG ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο αλεξανδρουπολίτης δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης έξω από το σπίτι του στην Αθήνα. Ο δημοσιογράφος γράφει για το περιστατικό στο προσωπικό του blog:

Κότες Λυράτες: Το καραούλι των μπράβων έξω απο το σπίτι μου και η συμπλοκή!
Δε θα γράψω πολλά ούτε θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες. Δεν είναι η πρώτη φορά που μου την «πέφτουν» περίεργοι τύποι. Το χω πάρει απόφαση. Είναι κι αυτοί κομμάτι μιας παρέας που θέλει να κάνει ότι γουστάρει όποτε γουστάρει χωρίς κανένα όριο. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που θεωρούν ότι όλος ο κόσμος είναι η κρεβατοκάμαρά τους. Εκεί να κάνουν ότι θέλουν. Χωρίς όριο. Με αυταρχισμό και λογική κότας.
Το κακό γι΄αυτους είναι πώς έχω μάθει να κάνω μια δουλειά την οποία και θα κάνω μέχρι τέλους. Θα μεταφέρω αλήθειες όσο και να πονάνε.
 Όσο και να με απειλούν, όσο και να στέλνουν φουσκωτούς-ιδρωμένους (πώς το φοράς το μαύρο φλαϊ καλή μου;) να με συνετίσουν. Χθες το βράδυ έξω απο το σπίτι μου είχα ένα απρόσκλητο ραντεβού με δυο τύπους με χοντρό πολύ χοντρό σβέρκο. Παίξαμε όλοι μαζί το έργο «κλωτσοπατινάδα» για κάνα δίλεπτο. Ανάμεσα στις μπουνιές και στις κλωτσιές σπαστά άκουσα κάποιον να λέει «Μην ασχολείσαι…»αλλά δε συγκράτησα το «πρόσωπο». Και ως πληρωμένες κότες μετά απο λίγο εξαφανίστηκαν με μηχανή. Δεν πειράζει…Εγώ θα συνεχίσω να γράφω όσο και να πονάει…Είναι χούι ρε παιδί μου. Και όπως έλεγαν οι παλιοί «Πρώτα φεύγει ο άνθρωπος και μετά το χούι του».

Πηγή:  http://www.gossip-tv.gr/