Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Κόντρα στην παράδοση ο Πανθρακικός απόψε στην Λειβαδιά

Η ομάδα της Κομοτηνής μετά την εντός έδρας ήττα από την Βέροια θέλει να ρεφάρει επιτυγχάνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό

  ΤΟ PREGAME ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ





Να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα θέλουν στον Πανθρακικό και προσδοκούν αυτό να συμβεί το βράδυ της Δευτέρας (8/10, 20:30, Novasports2) κόντρα στον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Οι κομοτηναίοι βρίσκονται από το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή και φιλοδοξούν να τσιμπήσουν όχι «σουβλάκια», για τα οποία φημίζεται η Λειβαδιά, αλλά πόντο ή πόντους, ώστε να ρεφάρουν την εντός έδρας ήττα από την Βέροια και να ατενίσουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι Βοιωτοί είναι στην 14η θέση του πρωταθλήματος (4β.), έναν βαθμό πιο πάνω από την ομάδα της Θράκης που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Με τον αγώνα αυτό ολοκληρώνεται η έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, που στην συνέχεια διακόπτεται για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ και ξαναρχίζει σε δυο εβδομάδες.

Πανθρακικός:

Ο Σάββας Παντελίδης, μετά τις δύο σερί ήττες που γνώρισε η ομάδα του από Ολυμπιακό και Βέροια, έριξε το βάρος στις τελευταίες προπονήσεις στον ψυχολογικό τομέα, προκειμένου να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του για τον αγώνα απέναντι στους Βοιωτούς στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

O Έλληνας τεχνικός καταστρώνει τα σχέδιά για τον αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό, χωρίς τους τραυματίες Στάθη και Μιχαλόπουλο καθώς και τον Μελλίση, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει εντελώς τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Η αποστολή του Πανθρακικού: Αντίλοβιτς, Μπαϊκαρά, Σερφά, Λουσέρο, Μουνάφο, Λαδάκης, Παπαδόπουλος, Βαχιρουά, Σαρακατσάνος, Κοντογουλίδης, Κουτσόπουλος, Κυβελίδης, Πρίττας, Μακρυδημήτρης, Βιγιαρέχο, Μίνγκας, Σκλιοπίδης και Χρήστου.

Λεβαδειακός:

Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε την Κυριακή (7/10) η προπόνηση του Λεβαδειακού, ενόψει του εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Το γεγονός πως ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παράσχος, θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους για το παιχνίδι απέναντι στον σύλλογο της Κομοτηνής του λύνει τα χέρια, καθώς η αναμέτρηση θεωρείται κρίσιμη για τους βοιωτούς, απέναντι σε μια ομάδα που καταρχήν έχει τον ίδιο με αυτούς στόχο: την παραμονή.

Η αποστολή του Λεβαδειακού:  Κυριακίδης, Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Κοτίτσας, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Ναπολεόνι, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Πόι, Βασιλείου και Μπουντόπουλος.

Προϊστορία:

Φουλ αρνητική για την ομάδα της Κομοτηνής. Ο Λεβαδειακός με τον Πανθρακικό έχουν συναντηθεί επτά φορές στο παρελθόν στο γήπεδο της Λειβαδιάς, είτε για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας είτε στην Β' Εθνική. Οι βοιωτοί έχουν το απόλυτο στις νίκες και θα επιδιώξουν την όγδοη νίκη σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια με τους Κομοτηναίους. Θα τα καταφέρουν;

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαντάκης (Ημαθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Σιγίκας (Πέλλας)
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Λειβαδειάς