Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Στο βασικό σχήμα της Εθνικής ο Τόρο

Ο ξανθιώτης προπονήθηκε το πρωί για πρώτη φορά κανονικά και συμμετείχε με τους ενδεκαδάτους στο εσωτερικό δίτερμα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Κανονικά προπονήθηκε το πρωί ο ξανθιώτης αμυντικός Βασίλης Τοροσίδης και όλα δείχνουν ότι θα χρησιμοποιηθεί κανονικά στο βασικό σχήμα του αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Βοσνία.

Ο ξανθιώτης αμυντικός δεν έκανε ατομικό πρόγραμμα, όπως τις προηγούμενες δύο ημέρες, αλλά αντιθέτως έβγαλε όλη την προπόνηση και συμμετείχε με τους βασικούς στο εσωτερικό διπλό που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα.
Η προπόνηση ήταν διάρκειας μιάμισης ώρας και ο Πορτογάλος αφιέρωσε αρκετό χρόνο στο δίτερμα, το οποίο χωρίστηκε σε δύο ημίχρονα. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του είχε τους Σπυρόπουλο, Τοροσίδη (που όπως προαναφέραμε σήμερα προπονήθηκε κανονικά), Μαλεζά και Παπασταθόπουλο.
Στη μεσαία γραμμή έπαιξε η τετράδα Φορτούνης, Μανιάτης και εσωτερικοί χαφ ήταν ο Τζιόλης με τον Κατσουράνη. Στην επίθεση έπαιξαν ο Σαμαράς με τον Γκέκα.

Στο β’ μέρος της άσκησης ο Σάντος έκανε δύο αλλαγές, περνώντας τον Νίνη στη θέση του Μανιάτη και τον Σαλπιγγίδη αντί του Σαμαρά. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Καραγκούνης κόντρα στους Βόσνιους.

Με βάση τις δοκιμές που έκανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός κατά τη διάρκεια οικογενειακού διπλού, πλέον υπάρχουν μόνο αυτά τα δύο ερωτηματικά για το αρχικό σχήμα, για τη μία θέση στα χαφ και τη μία στην επίθεση.

Το σίγουρο είναι ότι ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται ότι καταλήγει στο σύστημα 4-4-2 για το προσεχές παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Βοσνία το βράδυ της Παρασκευής (12/10) στο κατάμεστο, όπως όλα δείχνουν, Στάδιο Καραϊσκάκη.