Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Νέο όνομα για το ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Το αποκαλύπτει το «Έθνος», που πρωτοσέλιδα αναφέρει ότι στα χέρια του Γιώργου υπάρχει λίστα με 32 υποψήφιους για τις 13 Περιφέρειες.


ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ...



Λίστα με 32 ονόματα που είναι υποψήφια για να λάβουν το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στις 13 Περιφέρειες της χώρας έχει στα χέρια του ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του «Έθνους» που υπογράφει ο Γιάννης Αντύπας. Τι αναφέρει αυτή η λίστα για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης;

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η εφημερίδα, «η επιλογή θα γίνει μεταξύ Π. Σγουρίδη και Α. Κανακίδη». Ποιος είναι ο τελευταίος, καθώς πρώτη φορά ακούγεται αυτό το όνομα; Προφανώς εννοούν τον νομάρχη Ροδόπης Αρη Γιαννακίδη αλλά κάπως παράκουσαν και τον έγραψαν... λάθος. Δείγμα ίσως και του πόσο γνωστός είναι στην Αθήνα ή πισώπλατο χτύπημα;

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, «τα 32 αυτά ονόματα δεν δεσμεύουν τον πρωθυπουργό, ο οποίος μπορεί να κάνει τις δικές του επιλογές. Αλλωστε, κανείς δεν ξέρει τι έχει συζητήσει και με ποιον στη διάρκεια των διακοπών του».

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η στρατηγική και τα πρόσωπα με τα οποία το ΠΑΣΟΚ θα κατέβει στη μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών του Νοεμβρίου τέθηκαν χθες επί τάπητος σε σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.

Γύρω από τον Γ. Παπανδρέου πήραν θέσεις ο Γ. Ραγκούσης, ο Σ. Ξυνίδης, ο Θ. Τσούρας, ο Δ. Στεφάνου και η Ρ. Βάρτζελη. Τα στελέχη ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό για το τοπίο που έχει δημιουργηθεί και τις νικηφόρες επιλογές, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, που μπορεί να κάνει το ΠΑΣΟΚ.