Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Ετοιμο το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για Αλεξανδρούπολη


ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...


Στον νυν αντινομάρχη Εβρου Μιχάλη Κογιομτζή θα δοθεί κατά πάσα πιθανότητα η πολιτική στήριξη για να συγκροτήσει ως επικεφαλής ψηφοδέλτιο για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Αυτό αναφέρει με δημοσίευμά του το http://www.aftodioikisi.gr/ που χαρακτηρίζεται για την εγκυρότητά του στο αυτοδιοικητικό ρεπορτάζ και παρουσιάζει μια λίστα από 70 συνολικά ονόματα που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με το site, "ην επόμενη δόση πλέον των 70 υποψηφίων δημάρχων αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα Τρίτη ή αύριο Τετάρτη το ΠΑΣΟΚ". Μάλιστα, επισημαίνει ότι "τα ονόματα έκλεισαν τις προηγούμενες ημέρες από την Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων και μετά από τον τελικό έλεγχο του Μεγάρου Μαξίμου πρόκειται να δοθούν στη δημοσιότητα σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr, πριν τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και της Πανελλήνιας Σύσκεψης στελεχών που ξεκινάει την Παρασκευή".

Οπως προαναφέρθηκε, στον μεγάλο κατάλογο των ονομάτων που δημοσιεύονται περιλαμβάνεται και αυτό του Μιχάλη Κογιομτζή στην Αλεξανδρούπολη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά για οποιονδήποτε άλλον Δήμο της Θράκης. Άλλωστε σε Ξάνθη και Κομοτηνή έχουν δοθεί στηρίξεις σε Χρίστο Πούλιο και Γιώργο Πετρίδη αντίστοιχα...