Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Ποιοι παίκτες του μπάσκετ της Ξάνθης βρήκαν νέο σπίτι;




Που πηγαίνουν μετά την πώληση της θέσης της ομάδας στην Α2 στον Κόροιβο Αμαλιάδας;










Το θέμα της ομάδας μπάσκετ της Ξάνθης μπορεί να έχει λήξει εδώ και καιρό, αφού πλέον η ομάδα δεν θα αγωνίζεται στην Α2 και γενικά δεν θα αγωνίζεται, αφού μετά και την προσχώρηση (πώληση) στην ομάδα του Κόροιβου Αμαλιάδας, ομάδα πλέον δεν υφίσταται. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να δούμε πια θα είναι η νέα ομάδα των καλαθοσφαιριστών που αγωνίστηκαν πέρσι στην ομάδα, αφού σε περίπτωση που αγωνιζόταν η ξανθιώτικη ομάδα στην Α2 αυτοί θα ήταν οι ήρωες της.

Αρχής γενομένης από τον έμπειρο Παναγιωτόπουλο(φώτο) που τα βρήκε την νέα του στέγη στην ομάδα του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, αντίπαλη ομάδα της Ξάνθης πέρσι στην Α2. Ο πρώην άσος της Ξάνθης και ένας από τους πρώτους σκόρερ της περσινής Α2 θα είναι το νέο πυροβόλο όπλο της ομάδας του Βασίλη Αγγέλη. Μαζί του, θα λέγαμε πακέτο, έκλεισε και ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, ένας άλλος πρώην άσος της Ξάνθης, που αγωνίστηκε με επιτυχία στην ξανθιώτικη ομάδα και προστάτεψε με τον καλύτερο τρόπο την ρακέτα της ομάδας, θα συναντηθεί με τον Παναγιωτόπουλο στον Ερμή Λαγκαδά. Το όνομά του βέβαια είχε ακουστεί έντονα για μεταγραφή στον Κορόιβο Αμαλιάδας, όμως προτίμησε την βόρεια Ελλάδα και την ζεστασιά της Θεσσαλονίκης.
Ακόμα ένας πρώην καλαθοσφαιριστής της ξανθιώτικης ομάδας και μάλιστα ο μόνος Ξανθιώτης, ο Γιάννης Στεφανίδης, έκλεισε στην ομάδα της Ελευθερούπολης. Ο αρχηγός της περσινής χρονιάς προτίμησε την κοντινή Καβάλα, για να ενισχύσει με την παρουσία του το μπάσκετ της περιοχής, αφού και την προηγούμενη "δραπέτευσή" του από το ξανθιώτικο μπάσκετ, αγωνίστηκε στην άλλη γειτονική πόλη, την Κομοτηνή.



Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/