Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Δημοσκόπηση του Mega για τον Πεταλωτή

Σε ποιο ποσοστό είναι η δημοφιλία του Κομοτηναίου υπουργού;

Ποια μέλη της κυβέρνησης είναι πάνω του και ποια κάτω του;

           ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...



Ποσοστό δημοφιλίας 9,5% έχει ο Γιώργος Πεταλωτής, σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO που μόλις παρουσίασε το Mega.  Με άλλα λόγια, αν κάποιος πάρει τις θετικές γνώμες και αφαιρέσει τις αρνητικές, οι πρώτες υπερτερούν και φτάνουν στο 9,5%. Δεν είναι άσχημο ποσοστό για κυβερνητικό εκπρόσωπο - και είναι μεγαλύτερο από εκείνο που είχε στην αντίστοιχη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας τον περασμένο Απρίλιο.

Το κακό για τον Θρακιώτη πολιτικό είναι ότι παρόλα αυτά βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της κυβέρνησης. Στις πρώτες με πάνω από 40% ποσοστό δημοφιλίας είναι οι Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Βαγγέλης Βενιζέλος. Πιο κάτω από τον Πεταλωτή είναι μόνο η Τίνα Μπιρμπίλη, ο Δημήτρης Δρούτσας, η Κατερίνα Μπατζελή, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, η Λούκα Κατσέλη και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Η τελευταία είναι η μόνη από τους υπουργούς της κυβέρνησης που βλέπει τις αρνητικές γνώμες για αυτήν να υπερτερούν των θετικών και μάλιστα κατά 8,3%. Προφανώς την εκδικούνται οι θεριακλίδες για την ολική απαγόρευση του καπνίσματος από αύριο...