Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Ο Ξυνίδης προαναγγέλλει διαγραφή και από το ΠΑΣΟΚ


Δεν έχει μόνο η ΝΔ Μαρκογιαννάκη. Από το ραδιόφωνο ο Σωκράτης Ξυνίδης προανήγγειλε διαγραφή και από το ΠΑΣΟΚ. Για ποιον χτυπά η καμπάνα;



Κανείς δεν χαμογελάει στα επιτελεία των δυο μεγάλων κομμάτων ενόψει δημοτικών εκλογών. Η “μάχη της Κρήτης” στην οποία... “έπεσε” ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης ήταν ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ της κόντρας Σαμαρά-Μπακογιάννη, καθώς το τελικό ξεκαθάρισμα δεν έγινε ακόμη.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης δήλωσε ότι “η δική μου διαγραφή μπορεί να εντάσσεται σε ένα γενικότερο κλίμα εκφοβισμού” ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται ... ποιος θα είναι ο επόμενος.

Τριγμοί όμως δεν υπάρχουν μόνο στη Ν.Δ. Ξαφνικά από χθες το πρωί υπήρξε θέμα Μπιρμπίλη στο ΠΑΣΟΚ. Κάποιοι ενοχλήθηκαν από τη φράση της υπουργού “δεν υπάρχει θέμα για τις περιφερειακές, οι στόχοι μου είναι διαφορετικοί”.

Κάποιοι, μεταξύ τους και υπουργοί, σχολίασαν ότι τέτοιες δηλώσεις εκθέτουν τον Πρωθυπουργό, το Μαξίμου σχολίασε (ανεπίσημα) ότι δεν υπάρχει θέμα, ωστόσο οι εντυπώσεις έμειναν.

Καθόλου καλές και οι εντυπώσεις σε ένα δεύτερο μέτωπο. Μέσω των ερτζιανών ο γραμματέας του κόμματος Σωκράτης Ξυνίδης μίλησε για διαγραφη από το κόμμα του Α. Μητρόπουλου στην περίπτωση που κατέβει στις εκλογές για την περιφέρεια Αττικής στηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μητρόπουλος δήλωσε ότι θα αποδεχόταν μια τέτοια πρόταση μόνο στην περίπτωση που η υποψηφιότητά του στηριζόταν πέραν του ΣΥΡΙΖΑ και σε άλλους χώρους, όμως ήταν μια απάντηση που μάλλον δεν ικανοποίησε πλήρως το κόμμα.



Πηγή:  http://www.newsit.gr/