Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Νίκησε 2-0 τον Πανθρακικό αλλά δεν έπεισε η Ξάνθη

Αυτήν την ώρα ξεκινά η παρουσίαση της Ξάνθης με τους Going Through. Πριν λίγο τελείωσε το ματς με τον Πανθρακικό. Νίκησε αλλά προβλημάτισε. Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ...


Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στα Πηγάδια η Skoda Ξάνθη επικράτησε με 2-0 του Πανθρακικού, χάρη σε τέρματα των Ελινγκτον και Πόι. Το παιχνίδι ήταν κάτι σαν πρόβα για την ομάδα του Κεχαγιά, που σε μία εβδομάδα αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον νταμπλούχο Παναθηναϊκό, με την ακριτική ομάδα όμως να μην φαίνεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.


Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανθρακικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε σε αρκετές φάσεις να γίνει απειλητική μπροστά από την εστία του Μίχαελ Γκσπούρνιγκ. Ο Σίμωσης σε δύο φάσεις αλλά και ο Παπουλής δεν κατάφεραν από ευνοϊκή θέση να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και το σκορ έμεινε στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος τα δεδομένα άλλαξαν άρδην, με την Ξάνθη να αναλαμβάνει τα ηνία του αγώνα και να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Κουτσόπουλου. Οι αλλαγές του Κεχαγιά βοήθησαν και τελικά η Skoda κέρδισε χάρη σε δυο όμορφα γκολ των Έλιγκτον και Πόι, που σημειώθηκαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Skoda Ξάνθη: Γκσπούρνιγκ, Μπέρτος, Κωστούλας, Γκλέισον, Στιούαρτ, Κατόγκο, Στρμπα, Μπόατεγκ, Μαρσελίνιο, Πόι, Έλιγκτον. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Καθάριος, Αντεφέμι και Μπούγκα.

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Κανωτίδης, Βαγγελόπουλος, Ιασωνίδης, Σακελλαρίου, Παπουλής, Μαρσέλο, Λόπες, Πάγκαλος, Μπουντούρης, Σίμωσης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Ανδριόλας, Μπαρμπούδης, Νατσούρας, Καρτσαμπάς, Αρσενίεβιτς, Ρεκλείτης, Ρομπέρ, Καζάκης και Ντιαλό.

Πηγή: http://www.exedrasports.gr/