Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Αλλαγή σκυτάλης στον Όμιλο Νέων Φοιτητών Μειονότητας


Ο απολογισμός του έργου της τελευταίας διετίας από τον απερχόμενο πρόεδρο Ολτζάι Χουσεϊν. Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ; Όλα τα ονόματα...




Στις 16 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η 17η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Ομίλου Νέων Φοιτητών του συλλόγου επιστημόνων μειονότητας Δυτικής Θράκης στην Κομοτηνή. Τη συνέλευση ακολούθησε η διεξαγωγή εκλογών του ομίλου και η ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής ορίστηκε ο Αχμέτ Αχμέτογλου και γραμματείς οι Ντεφνε Κασάπογκλου και Οζγέ Σαλήμ. Στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση έγινε ο απολογισμός του έργου του προέδρου των τελευταίων 2 ετών, Ολτζάι Χουσεϊν, ο οποίος παρουσίασε τη δράση του συλλόγου κατά την περίοδο 2009-2010. Στη συνέλευση μίλησαν ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής Αχμέτ Αχμέτογλου, ο πρόεδρος του συλλόγου επιστημόνων μειονότητας Δυτικής Θράκης ο Μουσταφά Κατραντζή, το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος για τον όμιλο νέων φοιτητών Μπουλέντ Σαλήχ, και ο Χασάν Χασάν ως εκπρόσωπος του Δ.Σ. του τοπικού συμβουλίου νέων του δήμου Κομοτηνής.


Μετά την διεξαγωγή των εκλογών αλλά και των αρχαιρεσιών το καινούριο Δ.Σ. του ομίλου νέων φοιτητών είναι το εξής, πρόεδρος Ιρφάν Τσακήρ, αντιπρόεδρος Ισμαήλ Μολλά, αντιπρόεδρος Ταντζού Γκιακούπ Ογλού, γενικός γραμματέας Σεβηλάι Καρά Ιμπραχήμ, ταμίας Ερτζάν Νιζάμ, μέλος – υπεύθυνος αθλητικών οργανώσεων Ερχάν Μολλά, μέλος – υπεύθυνος συντονιστικών επιτροπών Μεχμέτ Αχμέτ, μέλος – υπεύθυνος ΜΜΕ και δημόσιες σχέσεις Μπατουχάν Χαλήλ Μαλκότς, μέλος – υπεύθυνος πολιτιστικών εκδηλώσεων Ζερρήν Τζελήλ. Στην ελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν, πρόεδρος Αχμέτ Οσμάν, αντιπρόεδρος Βαρίς Κεχαγκιά και αντιπρόεδρος Μπεκήρ Μπεκήρογλου.