Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Προαναγγελία Ξυνίδη για φυγή από τη θέση του γραμματέα;


Μια δήλωση που πολλοί επικρότησαν, αλλά παράλληλα άλλοι εκτίμησαν ότι δείχνει πως ο Ξυνίδης θα φύγει σύντομα από την Ιπποκράτους, έκανε ο Ξανθιώτης Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. Διαβάστε την...




Στο ίδιο ρεπορτάζ της προηγούμενης ανάρτησης, στο «Έθνος», όπου αναφέρονται οι πιθανές υποψηφιότητες στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ από το ΠΑΣΟΚ, διαβάζουμε και μια δήλωση του Ξυνίδη, την οποία πολλοί φέρονται να επικρότησαν μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Κάποιοι άλλοι όμως θα μπορούσαν να την χαρακτηρίσουν και προαναγγελία απομάκρυνσης από την Ιπποκράτους.

Αντιγράφουμε: «Εγώ δεν έγινα γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου διότι ξαφνικά όλη η Ελλάδα σκέφτηκε ότι ο Ξυνίδης είναι ο κατάλληλος γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου, έγινα γιατί πίστεψε σε αυτό το οποίο είχε δει μέχρι τότε στη δική μου πολιτική πορεία, τη μικρή αν θέλετε, αυτήν την περιφερειακή πολιτική πορεία, ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Είναι προφανές, λοιπόν, ότι είναι στην απόλυτη δική του επιλογή το τι είναι αυτό το οποίο θα κάνει ο Ξυνίδης, ακόμα και να πάει σπίτι του αύριο το πρωί».