Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THRAKILIVE: Συναγερμός στους Κήπους για την Φενέρ

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να περάσουν τα εληνοτουρκικά σύνορα τα πούλμαν που θα μεταφέρουν στην Θεσσαλονίκη τους οπαδούς της Φενερμπαχτσέ για το αποψινό ματς με τον ΠΑΟΚ. Ποιο το σχέδιο της Αστυνομίας;


Συναγερμός επικρατεί στις αστυνομικές αρχές της Θράκης για την ομαλή και ασφαλή μετάβαση στην Θεσσαλονίκη των οπαδών της τουρκικής ομάδας Φενερμπαχτσέ, η οποία δίνει το βράδυ κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα play off του Europa League.

Οι Τούρκοι οπαδοί, περίπου 750 τον αριθμό, θα σταματήσουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα στους Κήπους, και από εκεί θα μεταβούν κατευθείαν μέσω της Εγνατίας Οδού στο γήπεδο της Τούμπας, χωρίς διακοπές στην διαδρομή, χωρίς διανυκτέρευση στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ούτε τη δυνατότητα να κάνουν μια βόλτα μέσα στην πόλη για την αποφυγή επεισοδίων.

Η Τουρκική ομάδα έφτασε στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τετάρτης, ενώ ήδη έχει αποφασιστεί απ' την ελληνική αστυνομία και πλάνο προστασίας της ομάδας και της διοίκησής της, που ήρθαν στη συμπρωτεύουσα με το ιδιωτικό αεροπλάνο της Φενέρ.