Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Παρουσιάστηκε και επίσημα ο Βασιλακάκης


Παρουσιάστηκε σήμερα και επίσημα ο νέος προπονητής του Πανθρακικού Κώστας Βασιλακάκης.
Τι δήλωσε για τη νέα σεζόν και την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα;



Παρουσιάστηκε σήμερα και επίσημα ο νέος προπονητής του Πανθρακικού Κώστας Βασιλακάκης , ο οποίος φάνηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν ενώ παρουσιάστηκε ικανοποιημένος με την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Τζελέπης, ο οποίος έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή της ομάδας. "Είναι μια σημαντική μέρα για εμάς, καθώς παρουσιάζεται ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με τις επιτυχίες της ομάδας. Μετά την αποχώρηση του Παύλου Δερμιτζάκη, στον οποίο ευχόμαστε κάθε επιτυχία, ψάξαμε έναν προπονητή με ελάχιστο ρίσκο και καταλήξαμε στην περίπτωση του Κώστα Βασιλακάκη, που τον γνωρίζαμε και μας γνώριζε. Η εμπιστοσύνη είναι η μέγιστη για τον προπονητή και οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι".

Ο Κώστας Βασιλακάκης , εμφανίστηκε σε γνώριμα λημέρια και δήλωσε ικανοποιημένος για την επιστροφή στην ομάδα της Κομοτηνής." Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που επέστρεψα στην ομάδα του Πανθρακικού. Μαζί με τα παιδιά θα κάνουμε το παν για να εκπληρώσουμε τους στόχους. Οι εντυπώσεις είναι άκρως θετικές σε όλους τους τομείς και αυτό που έχουμε να κάνουμε από την πλευρά μας είναι η προσαρμογή στις νέες συνθήκες της Β Εθνικής και αυτό θα γινει με σωστή νοοτροπία, πάθος και πάνω από όλα να είμαστε μια οικογένεια για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Ο Πανθρακικός έιναι ομάδα superleague και πρέπει να κάνουμε το παν για να επιστρέψουμε εκεί. Το δυναμικό είναι πολύ καλό, είναι ισορροπημένο και στόχος είναι να μπουν σταδιακά στο ρόστερ και κάποιοι νέοι. Εφόσον υπάρξει κάποια εξαιρετική περίπτωση τότε θα γίνουν κάποιες προσθήκες. Ζητάμε τη στήριξη του κόσμου καθώς δώσαμε σε μια πενταετία πολλές χαρές και ευχόμαστε ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα που έχουμε κάνει".


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/