Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Το TRT αλωνίζει σε όλη την ΑΜ-Θ


Τo TRT που βγάζει αυτήν την ώρα εκπομπή από την Κομοτηνή, είναι μέρες στην περιοχή.

Προχθές βρίσκονταν στην Ξάνθη αλλά και στην Καβάλα. Μάθετε λεπτομέρειες...



Τo κρατικό κανάλι της Τουρκίας TRT που βγάζει αυτήν την ώρα εκπομπή από την Κομοτηνή, είναι μέρες στην περιοχή μας και αλωνίζει γενικά όχι μόνο την Θράκη αλλά και την Ανατολική Μακεδονία.

Προχθές το βράδυ βρίσκονταν στην Ξάνθη και ήταν ο βασικός χορηγός της συναυλίας που διοργανώθηκε στο γήπεδο του Α.Ο.Ξ. Ξάνθης του διάσημου τούρκου τραγουδιστή Φερχάτ Γκιοτσέρ, με ελεύθερη μάλιστα είσοδο για το κοινό της μειονότητας.

Το πρωί της Τρίτης ήταν και στην Καβάλα, όπου πραγματοποίησε ειδικό αφιέρωμα. Η εκπομπή προβλήθηκε ζωντανά μέσω δορυφορικής σύνδεσης στις 11.00 το πρωί από την παραλία της Καβάλας (παλιά αποβάθρα των φεριμπότ). Είχε διάρκεια μιας ώρας και σε αυτήν μίλησαν ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής, ο πρόεδρος του Μουσείου Καπνού Γιάννης Βύζικας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Απόστολος Αθιανάς, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χρήστος Ηλιάδης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άγγελος Τσατσούλης. Στη διάρκεια της εκπομπής θα προβληθούν φωτογραφίες και ρεπορτάζ από τις ομορφιές της Καβάλας, ενώ χόρεψαν και τμήματα της Στέγης Πολιτισμού Νέας Καρβάλης.

Προφανώς κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και αυτήν την ώρα στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής...